2023 promosyon tutarları güncelledi! Bu rakamlardan EYT'liler de yararlanabilecek! Geç kalan çok üzülecek

2023 promosyon tutarları güncelledi! Bu rakamlardan EYT'liler de yararlanabilecek! Geç kalan çok üzülecek

Milyonlarca emeklinin yakından takip ettiği promosyon ödemeleri hakkında açıklamalarda peş peşe geliyor. Emeklilerin yüzünü güldürecek rakamlar tek tek açıklandı. EYT'lilerin de yararlanabileceği güncel promosyon tutarları belli oldu. İşte 2023 Şubat ayı promosyon ödemeleri…

Milyonlarca emekli vatandaş tarafından araştırılan promosyon ödemelerinde yeni rakamlar da peş peşe geliyor. Her banka farklı tutarda promosyon ödemesi yaparken 2023 rakamları da merak konusu oldu. Özel bankalar kamu bankalarına göre daha yüksek tutarlarda ödeme yaparken birçok kişinin ilk tercihi de yine kamu bankalarından yana oluyor. Emeklilerin yararlanabileceği güncel promosyon tutarları belli oldu. İşte 2023 Şubat ayı promosyon ödemeleri…


EYT'LİLER DE BU ÖDEMELERDEN YARARLANACAK


EYT düzenlemesi kapsamında emekli olmak için gün sayan 2 milyon 250 bin vatandaş bu ödemelerden ilk kez yararlanacak. Bankalar tarafından yapılan açıklamalar dikkat ve takip edilirken EYT'lileri de içeren güncel promosyon tutarları belli oldu.

para-eyt-001.jpg

2023 YILINDA NE KADAR PROMOSYON ÖDEMESİ YAPILACAK?


Bankaların internet siteleri üzerinden yapılan açıklamalar kapsamında emekli vatandaşlara verilen güncel promosyon tutarları da değişiklik gösteriyor. Özel bankalar daha yüksek tutarlarda ödeme yaparken vatandaşların tercihi de genellikle kamu bankalarından yana oluyor. 2023 yılı kamu bankaları güncel promosyon tutarları şu şekildedir:

  • 3.500 TL altında emekli aylığı alanlara 3.000 TL,
  • 3.500 TL ila 7.500 TL arasında emekli aylığı alanlara 3.500 TL,
  • 7.500 TL ila 10.000 TL arasında emekli aylığı alanlara 4.500 TL,
  • 10.000 TL üzerinde emekli aylığı alanlara 5.000 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN