A101 yeni ihaleyi kaptı! 500 TL değerinde 50 bin adet alışveriş kartı alınacak: Sözleşme bedeli dudak uçuklattı

A101 yeni ihaleyi kaptı! 500 TL değerinde 50 bin adet alışveriş kartı alınacak: Sözleşme bedeli dudak uçuklattı

A101 market zincirleri ihaleyi kaptı. 500 TL değerinde 50 bin adet alışveriş kartı alınacağını bildirdi. Yapılan sözleşme detaylarıyla birlikte, bedelini gören vatandaşın dudağı uçukladı. Milyonlar havada uçuşuyor...

Yeni yıl için düzenlenen ihale sonuçlandı. İhale "24 Yılı Sosyal Yardım Amaçlı Alışveriş Kartı Mal Alım İşi" başlığı adı altında düzenlendi. Açıklamalara göre, Eyüpsultanda bulunan ihiyaç sahibi ailelere sosyal yardım amacıyla alışveriş kartları dağıtılacak.

İHALE SONUÇLANDI

Birgün yazarı Mustafa Bildircin'in haberine göre, belediyeye bağlı Destek Hizmetleri Müdürlüğü kapsamında düzenlenen ihale teknik şartnamesi çerçevesinde ihaleye teklif verebilen sadece bir şirket oldu. Mobbin iddialarıyla gündeme gelmesiyle birlikte A101'in de bağlı olduğu Yeni Mağazacılık Ananonim Şirketi ihaleyi aldı. İhale sözleşmesinde yaklaşık 25 milyon TL maliyet hesabı çıkartılarak 13 Aralık tarihinde imzalar atıldı. İhale sonucu ise 2 Ocak tarihinde duyuruldu.

5595129.jpg

500 TL DEĞERİNDE 50 BİN ADET KART

Eyüpsultan Belediyesi ile Yeni Mağazacılık Anonim Şirketi tarafından imzalanan sözleşme bedeli 23 milyon 625 bin TL olarak açıklandı. 50 bin tane ve her bir tanesi 500 TL olacak değerde alışveriş kartı alınacağı ifade edildi. Kartların son kullanma tarihi olarak 31 Aralık 2024 tarihi işaret edildi.

İhale sonuçlarına göre, 2011 - 2023 tarihleri arasında Yeni Mağazacılık Anonim Şirketi'nin aldığı ihale bedeli 200 milyon TL'nin üzerine çıktı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN