Akaryakıt harcamalarını kara kara düşünenlere müjde! 90 TL cebinize kalacak: Herkes akaryakıt istasyonuna koşuyor

Akaryakıt harcamalarını kara kara düşünenlere müjde! 90 TL cebinize kalacak: Herkes akaryakıt istasyonuna koşuyor

Akaryakıt fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşı zor durumda bırakırken tüm sürücüleri sevindiren haber peş peşe geldi. LPG ya da motorin alacaklar bu habere çok sevinecek. Tam 90 TL indirim yapılıyor. İşte konu hakkındaki tüm detaylar…

Artan fiyatlar vatandaşı zor durumda bırakırken en çok akaryakıt fiyatları vatandaşı tedirgin ediyor. Halkbank tarafından yapılan açıklama doğrultusunda akaryakıt sektöründe geçerli olacak yeni kampanyanın detayları paylaşıldı. Kampanya ayrıntıları kapsamında katılım sağlayan sürücülere 90 TL hediye verileceği belirtildi. İşte konu hakkındaki tüm detaylar…

90 TL İNDİRİM YAPILACAK

Bankalar tarafından yapılan kampanyalar dikkat çekerken Halkbank yeni kampanyası ile tüm dikkatleri üzerinde topladı. 1 Temmuz 2023 tarihinde başlayan kampanyanın 15 Ağustos 2023 tarihine kadar devam edeceği belirtildi. Paraf üyesi Aytemiz istasyonlarından para POS cihazı ile farklı günlerde ve tek seferde yapılacak 350 TL ve üzeri 4 akaryakıt ya da otogaz alışverişlerinde 90 TL ParafPara verilecek. Kampanya katılım sağlamak isteyen müşterilerin harcama yapmadan önce Paraf Mobil üzerinden “Hemen Katıl” butonuna tıklaması gerekiyor. Bunun yanı sıra bankada kayıtlı olan cep telefonu üzerinden Aytemiz yazıp 3404'e (KKTC için 3444’e) SMS göndererek kampanyaya katılım sağlayabilir.

paraf-akaryakit.jpg

KAMPANYA DETAYLARI

Kazanan ödül hakkındaki bilgiler silip üzerinde ya da Paraf mobil üzerinde yer alacak. Kazanım ise SMS ile bilgilendirilecek. Kazanılan ParafPara’lar kazanımın ertesi günü kazanım sağlayan işlemin yapıldığı karta yüklenecek ve 25 Eylül 2023 tarihine kadar Paraf üyesi Aytemiz istasyonlarında akaryakıt ve Otogaz alışverişlerinde kullanılabilecek.
Kampanya müşteri bazında olmakla birlikte kampanyaya yalnızca bir kez katılım sağlanabilecek. Toplamda en fazla kazanılacak tutar ise 90 TL olarak belirtildi. İşlemlerin mutlaka kayıt yapıldıktan sonra ve kampanyaya dahil olan Paraf POS cihazları üzerinden yapılması gerekmektedir.Kampanyaya katılım talebinin banka sistemine ulaşmasından ve kart sahibine kayıt olduğu bilgisinin verilmesinden sonra işlemler dikkate alınacak.

paraf-90-tl.jpg

Paraf üyesi Aytemiz istasyonları, www.paraf.com.tr, Paraf Mobil’de Program Ortakları sayfasından firma adı alanına “Aytemiz” yazılarak listelenebilmektedir. Aynı gün içerisinde yapılan 350 TL ve üzeri alışverişlerde sadece ilk harcama kampanyaya dahil edilecek. Kampanya kapsamında kazanılan ParafPara’lar için son kullanım tarihi 25 Eylül 2023 saat 21.59 olarak belirtildi. Kullanılmayan ParafPara’lar ise 26 Eylül 2023 tarihinde geri alınacak.

Aytemiz Araçtan Öde ile yapılacak akaryakıt ve otogaz alışverişleri de kampanyaya dahildir.Aytemiz Vaay! Uygulaması üzerinden ödeme yöntemi olarak kredi kartını seçerek harcama yapan müşteriler ise kampanya kapsamında yer almaktadır.Paycell ya da BKM Express ile Yapılan harcamalar kampanyaya dahil edilmeyecek.

aytemiz.jpg

Kampanyaya SMS ile katılmak için Turkcell, Vodafone ve TürkTelekom operatörlerine ait numaralar ile 3404’e, KKTCell ve KKTC Telsim operatörlerine ait numaralar ile 3444’e SMS gönderilmelidir. Bu operatörler dışında SMS ile katılım sağlanamamaktadır. Katılım SMS’i, banka sisteminde kartın bağlı olduğu müşteri numarasına kayıtlı cep telefonu numarasından gönderilmelidir. Bu SMS ücretsizdir.

Paraf, Parafly, Parafree, Paraf Genç, Paraf Kadın, Paraf Business, Paraf Esnaf, Paraf KOBİ, Eczacı Paraf, Eczacı Paraf KOBİ, Paraf Üreten Kadın kampanyaya dahil olup, HalkCard, Debit kartlar, sanal kartlar ve ParafPara kullanılarak yapılan işlemler kampanyaya dahil değildir.Kampanya sürecinde yapılan işlemlerin iade ve iptal edilmesi durumunda iptal ve iade edilen işlemler kampanyaya dahil edilmeyecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN