Akbank müşterileri dikkat! Başvuruyu sakın kaçırmayın! 1.000 TL anında kartınızda

Akbank müşterileri dikkat! Başvuruyu sakın kaçırmayın! 1.000 TL anında kartınızda

Akbank kartı bulunan vatandaşlar için önemli bir açıklama yapıldı. Kampanya için son 3 gün çağrısı yapılırken başvuru yapanlara 1000 TL hediye edileceği belirtildi. Kampanyaya katılım sağlayacak kişiler başvuru detayları hakkında araştırmalarını hızlandırdı. İşte merak edilen konu hakkındaki tüm detaylar…

Bankalar arasındaki kampanya yarışı hız kesmeden devam ediyor. Nisan ayı sonuna yaklaşırken Akbank son çağrılarını yapmaya başladı. Yapılan açıklama kapsamında ay sonuna kadar başvuru yapanlara 1.000 TL hediye edileceği belirtildi. Akbank müşterileri için son başvuru tarihi 30 Nisan 2023 olarak aktarıldı. İşte merak edilen konu hakkındaki tüm detaylar…

AKBANKLILAR SEVİNÇTEN HAVALARA UÇUYOR

Akbank Axess başvurusunda bulunan müşterilerin kartına 1000 TL hediye edileceği duyuruldu. 1000 TL ve üzeri harcamalarda 200 TL toplamda ise 1000 TL'ye Varan chip para verileceği belirtildi. 1 Nisan 2023 tarihi ile 30 Nisan 2023 tarihleri arasında ilk kez Axess Kart başvurusunda bulunan müşterilerin kazandığı tutarların 30 Nisan 2023 tarihine kadar kartlarına yansıtılacağı belirtildi.

akbank-1.jpg


Kartı onaylanan Akbanklıların başvuru yapması durumunda 15 Mayıs 2023 tarihine kadar Juzdan, Akbank Mobil veya SMS ile kampanyaya katılım sağlayabileceği belirtildi. Kampanya 31 Mayıs 2023 tarihine kadar yapılırken her 1.000 TL ve üzeri harcamalarda 200 TL toplamda 1000 TL'ye kadar chip para hediye edileceği belirtildi.

KAMPANYAYA NASIL KATILIM SAĞLARIM?

Kampanyaya katılmak isteyen müşterilerin Juzdan uygulaması üzerinden kampanyaya katılım sağlaması gerekmektedir. Uygulamaya giriş yaptıktan sonra “Hemen Katıl” butonuna tıklayarak kampanyalar başlığı altından katılım sağlayıp sağlamadığınızı görüntüleyebilirsiniz. Sms ile kampanyaya katılmak isteyen müşterilerin sisteme kayıtlı olan cep telefonu numaraları üzerinden “ODUL” yazıp 4566’ya SMS göndermesi gerekmektedir.

akbank-kampanya-detay.jpg

KAMPANYA DETAYLARI BELLİ OLDU


Kampanya detayları hakkında araştırmalar devam ederken kampanyaya katılım sağlayan müşterilerin Kısa bir süre içerisinden banka tarafında bilgilendirileceği belirtildi. Banka tarafından kayıt olduğunuz bilgisi iletildikten sonra sms ücreti için müşterilerin kendi tarifeleri üzerinden ücretlendirileceği aktarıldı.

Akbank Mobil ve İnternet, Juzdan, Akbank.com, Axess.com.tr, tüm ATM ve şubelerimiz ile Müşteri İletişim Merkezimizden kredi kartı başvurusunda bulunabilirsiniz.

akbank.jpg

Başvuru formu içerisinde yer alan “kartımın anında dijital kullanıma açılmasını istiyorum” seçeneğini tıklayarak ınızın dijital kullanım özelliğini açabilirsiniz. Bu kapsamda kartınız internet harcamaları ve mobil ödemelerde de kullanılabilecek. Kampanya kazanımı aynı gün içerisinde iş yerinden yapılacak ilk 1000 TL'lik harcamalarda geçerlidir.
Free, ticari kartlar, ek kart, öğrenci kartları ve sanal kart başvuruları kampanya kapsamı dışındadır.

Bireysel bazda gerçekleştirilecek kampanya kapsamında müşterilerin kampanya boyunca 1000 TL chip para kazanabileceği aktarıldı. Chip paranın yanı sıra üye iş yerleri ve diğer kampanyalardan da chip para kazanılabileceği vurgulandı.

Kampanya süresi içerisinde kazandığınız çift paralar söz konusu işlem kapsamında kartınızı otomatik olarak tanımlanacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN