Altın almayı düşünenler bu uyarıya kulak versin! İslam Memiş kesin konuştu: Bu zaman yatırım zamanı değil!

Altın almayı düşünenler bu uyarıya kulak versin! İslam Memiş kesin konuştu: Bu zaman yatırım zamanı değil!

Altın yatırımcılarının yakından takip ettiği isimlerin başında gelen, Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten beklenen açıklama geldi. Altın piyasasına dair değerlendirmelerde bulunan İslam Memiş, altın yatırımcılarını uyardı.

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, faiz kararının ardından piyasalardaki dalgalanmaya dikkat çekerek altın ve dolar hakkındaki tahminlerini açıkladı.

Doların 25,88 TL seviyesinden kapanış yaptığını hatırlatan Memiş, 28,85 ile 26,30 TL aralığında geçerliliğini koruyacağını söyledi. "Dolar mı, Euro mu?" sorusuna cevabı ise 'Euro' oldu.

ALTIN BOĞA PİYASASINDA KRİTİK NOKTADA!

Gram altının şuan boğa piyasasında olduğunu söyleyen İslam Memiş, altına yatırım yapacakların dikkatli olması gerektiğini belirtti. İslam Memiş altının son durumu ile ilgili, "Dolar nereye, gram altın oraya. Bin 600 lira seviyesinden kapanış yapmıştı. Bin 580-Bin 630 lira aralığı geçerliliğini koruyor. Hedef önce bin 680 devamında bin 750 lira. Zaman zaman alım fırsatları verecektir. Bu süreç içinde yeni alım yapacakların dikkat etmesi gerekiyor. TL ile dolar ve gram altın karşısında farklı enstrümanların alım fırsatı vereceğini söyleyebilirim." diyerek yatırımcıyı uyardı.

yeni-proje-52.jpg

GÜNCEL ALTIN FİYATLARI

GRAM ALTIN
Alım: 1.611,02
Satım: 1.611,25

ÇEYREK ALTIN
Alım: 2.615,00
Satım: 2.683,00

ONS ALTIN
Alım: 1.911,43
Satım: 1.911,81

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN