Altın borcu olanlar için satış uyarısı! Tunç Şatıroğlu altın borcu olanlar için tarih vererek uyardı

Altın borcu olanlar için satış uyarısı! Tunç Şatıroğlu altın borcu olanlar için tarih vererek uyardı

Altın yorumlarıyla dikkat çeken Piyasa Uzmanı Tunç Şatıroğlu, altınla borçlananları tek tek uyardı. Yükselişe geçen gram altın 1100 lira seviyesine dayanırken, borcu olanlar ise kara kara düşünmeye başladı. Şatıroğlu'ndan kritik uyarı geldi

Deprem sonrasında piyasalarda ani değişimler yaşanırken, altın alanlar ise durumun merak etmeye başladı. Depremin yaraları sarılırken, piyasalarda yükselişe geçti. Gram altın 1100 TL'yi gördü. Peki altınla borçlananlar ne yapmalı? Piyasa Uzmanı Tunç Şatıroğlu tek tek yapılacaklar için uyarılarda bulundu

altinlar.jpg

FAİZ DÜŞERSE ALTINI VURUR

Faiz artırımlarının durması gerektiğini savunan Tunç Şatıroğlu, FED'in artık çok fazla faiz artışı alamayacağının da altını çizdi. Faizlerin indirmek zorunda kalacaklarını ifade eden Şatıroğlu bu durumun altın fiyatlarını da etkileyeceğini kaydetti. Şatıroğlu faizlerin düşmesiyle, altın fiyatının yükseleceğini de belirtti.

ALTINDA DİP SEVİYE DAHA GELMEDİ

Altının henüz dip seviyeleri görmediğini söyleyen Tunç Şatıroğlu, ons altın fiyatlarının 1790 dolar seviyelerine doğru gerileyebileceğini belirtti. Bunların geçici olduğunun da altını çizen ünlü piyasa uzmanı “İlla ki yükselme potansiyeli çok yüksek ”dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN