Elinde altın bulunduranlar yaşadı! Rakamlar bir anda fırladı! 4.500 TL’ye kadar…

Elinde altın bulunduranlar yaşadı! Rakamlar bir anda fırladı! 4.500 TL’ye kadar…

Elinde TL bulunduran vatandaşlar değer kaybı nedeniyle farklı araçlara yatırım yapmayı tercih ediyor. En çok tercih edilen araçlar arasında altın yer alırken son günlerdeki hareketlilik de gündemdeki sıcaklığını koruyor. İşte altın fiyatlarındaki son gelişmeler…

Düğün mevsimi yaklaşırken vatandaşlar da altına yönelmeye başladı. Yastık altı birikmişler gün yüzüne çıkarken rakamlarda her dakika değişiklik gösteriyor. Elinde gram altın ve çeyrek altını bulunan vatandaşlar için önemli bir açıklama yapıldı. Yaşanan kriz nedeniyle çalkantılı bir dönem yaşanırken haftanın ilk günü piyasalarda da hareketlilik görüldü. İşte altın fiyatlarındaki son gelişmeler…
ALTIN FİYATLARI NE KADAR OLDU?

Türkiye'de hediyelik olarak kullanılan altın düğünlerde de takı olarak kullanılmaktadır. Seçim öncesindeki hareketlilik devam ederken altın fiyatlarındaki yükseliş ve düşüşlerde dikkatlerden kaçmıyor. Haftanın ilk günü gram altın fiyatlarının yükseldiği görülürken 1.267,59 TL rakamları ekrana yansıdı. Gram altın fiyatı son 24 saat içerisinde %0,11 son haftada ise %2,30 oranında değer kazandı.

altin-fiyat.jpg

Ons altın fiyatı ise 2.021,81 dolar olarak görülürken çeyrek altın 2.276,04 TL olarak satışa sunulmaktadır. Yarım altın fiyatı 4.552,08 TL olurken, 14 ayar bilezik fiyatı 793,48 TL olarak ekranlara yansıdı. 18 ayar bilezik ise 1.016,21 TL’den satılırken 22 ayar bilezik fiyatı 1269,57 TL olarak görüldü.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN