MP Genel Başkanı Muharrem İnce'den dolar tahmini geldi! İsabetli dolar tahminleri ile dikkat çekti... İşte yeni dolar tahmini!

MP Genel Başkanı Muharrem İnce'den dolar tahmini geldi! İsabetli dolar tahminleri ile dikkat çekti... İşte yeni dolar tahmini!

Seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte sosyal medyanın gözde isimlerinden birisi olan Memleket Partisi Gelen Başkanı Muharrem İnce dolar tahmininde bulundu. Yeni dolar tahmini ile birlikte yatırımcıları şaşırtmayı başardı. Dolar'ın geçtiğimiz dönemlerde 10 TL olacağı üzerine kurulu tahmini gerçekleşen Muharrem İnce şaşkına çeviren tahminde bulundu. İşte tüm detaylar...

MUHARREM İNCE'DEN DOLAR TAHMİNİ GELDİ!

Altın ve dolar fiyatlarında meydana gelen dalgalanmalar üzerine uzman isimler tarafından açıklamalar gelmeye devam ediliyor. Son zamanlarda sosyal medyada her yaptığı ile gündem olan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce yeni bir tahminde bulundu. İktidar ve muhalefetin Cumhurbaşkanı adaylarının belirlenmesi ile birlikte canlı yayında açıklamalarda bulunan ince dikkati üzerinde topladı.

Halkın sevgisini kazanan başarılı isim geçtiğimiz dönemlerde dolar kurunun 10 TL'ye kadar yükselebileceği tahmininde bulunmuştu. Erdoğan'ın seçilmesi halinde dolar kurunun 10 liraya kadar yükselme ihtimalini öne süren Muharrem İnce isabetli bir tahminde bulundu.

İsabetli tahminin üzerine halkın sevgilisi Muharrem İnce tarafından yeni tahmin şaşkına çevirdi. Canlı yayın esnasında tahminlerini duyuran fenomen isim doların 40 liraya kadar yükselme ihtimali olduğunu vurguladı. Yatırımcıları endişelendiren tahmin sonucunda araştırmalar başladı.

58a7aa9e-bf41-4ddc-aebb-bb5145cec7f5.webp

MUHARREM İNCE'DEN DUDAK UÇUKLATAN DOLAR TAHMİNİ

TV100 ekranlarında yayınlanan haftanın panoraması programında konuk olan Muharrem İnce'nin konuşmaları gündem oldu. Uğur Dündar ile Mine Özbek tarafından kendisine sorulan sorulara yanıt veren Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, canlı yayın esnasında dolar kuruna dair bir tahminde bulundu.

Yapılan dolar tahmini ile birlikte tüm yatırımcıların dikkatini çekmeyi başardı. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) döneminde Cumhurbaşkanı adayı olarak Muharrem İnce 2018 yılında Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yarışa girdi.

Erdoğan'ın kazanması halinde dolar kurunun 10 TL'ye kadar yükseleceğini belirten Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin tahminleri doğru çıktı. Yeni tahminlerinde ise dolar kurunun 40 TL'ye yükseleceğine vurgu yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN