Neflix'e bir zam daha! Abonelik ücretleri tavan yaptı, artık izlemek isteyen bu fiyatları gözden çıkaracak

Neflix'e bir zam daha! Abonelik ücretleri tavan yaptı, artık izlemek isteyen bu fiyatları gözden çıkaracak

Dünyaca ünlü film ve dizi izleme platformu Netflix, tarifelerine yeni zamlar yaptı. Güncellenen tarifeler ile aboneler artık daha fazla ödeyecek. Geçtiğimiz dönemlerde Temel Plan paketi için 63,99 TL ödeyen aboneler, şimdi ödeyeceği miktar karşısında şaşkınlık geçiriyor. İşte tüm detaylar...

Dizi ve film severlerin olmazsa olmazı Netflix, tarife fiyatlarını güncellendi. Netflix Türkiye tarafından yapılan zamlar ile güncel fiyatlar merak konusu oldu. Dünya üzerinde en çok kullanılan dijital film ve dizi izleme platformu Netflix, Temel Plan paketini 63,99 TL'den bakın kaç liraya çıkarttı.

YENİ FİYATLARI GÖREN KAÇAK İZLİYOR

Milyonlarca kullanıcısı olan dizi ve film izleme platformu Netflix'te ücretler güncellendi. Netflix Türkiye tarafından alınan zam kararı ile aylık ücretler değişti. Üyelik ücretlerine gelen zam sonrasında kullanıcılar tarafından yeni fiyatlar merak konusu oldu.

Zam sonrasında en ucuz olarak bilinen Temel Plan paketi, zam öncesinde 63,99 TL olurken, zam sonrasındaki fiyatı dudak uçuklattı. Yaklaşık olarak yüzde 50 oranında zamlanan Netflix'in yeni Temel Plan paketi ücreti 99,99 TL'ye yükseliş gösterdi.

netfilixi-mobilden-televizyona-yansitma.jpg

ZAM SONRASI GÜNCEL FİYATLAR

Zamların sadece Temel Plan ile geçerli olmadığı duyurusu yapıldı. Merak edilen fiyat listesi ise kısa süre önce paylaşıldı. İki ayrı ekranda izleme özelliğiyle birlikte, Standart Plan'ın ücreti 97,99 TL'de 149,99 TL'ye yükseliş gösterdi.

Netflix Türkiye'deki en kapsamlı paket olan Özel Plan, 4 ayrı ekranda izleme özelliği sunuyor. Bu kadar özelliğin bir arada olmasıyla ücretleri de 130,99 TL'den 199,99 TL'ye yükseliş gösterdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN