Olmaz denilen oluyor! O banka borçlarınızı kapatacak... Şartları yerine getirin borçlarınız tek elde toplansın

Olmaz denilen oluyor! O banka borçlarınızı kapatacak... Şartları yerine getirin borçlarınız tek elde toplansın

Tüm dünyada artan enflasyon canavarı Türkiye ekonomisi de tehdit etmeye başladı. Yüksek enflasyonla birlikte vatandaşların alım gücü düşerken temel gıda ürünlerine peş peşe zam gelemeye devam ediyor. Aynı zamanda ülkemizde yaşanan deprem felaketi piyasaları tetiklemiş durumda. Bu zorlu süreçte vatandaşlar geçinmek için borç batağına saplanırken o bankadan güzel haber geldi. Açıklanan şartları yerine getiren kişilerin borçları silinecek. Sizde hemen başvurun ve borçlarınızdan anında kurtulun!

Türkiye 2022 yılından bu yana yüksek enflasyon tehlikesi ile karşı karşıya. Artan enflasyon ile birlikte birçok ürüne peş peşe zam gelirken tüketiciler geçinmek için borçlanmak zorunda kalmış durumda. Özellikle bankalara olan kredi borçları aldı başını gidiyor. Bu doğrultuda bankalar tarafından peş peşe duyurular yapılırken o bankadan gelen son dakika haberi vatandaşların yüzünü güldürecek cinsten. Belirtilen şartları yerine getiren kişilerin tüm borçları silinecek. Detaylar paylaşıldı, bu fırsat kaçmaz. İşte detaylar...

KREDİ BORCU OLANLAR DİKKAT!

2023 yılı Ocak ayında enflasyonun üzerinde maaşlara zam yapıldı ancak buna rağmen alım gücü bir türlü yükselemedi. Bu süreçte tüketiciler temel ihtiyaçlarını karşılamakta zorluk çekerken bankalar tarafından kampanyalı krediler merak konusu olundu. Kredi çekip taksitlerini ödemeyen vatandaşlar çıkmaza girmiş durumda. Bu süreçte o bankadan güzel haber geldi.

ING BANK'TAN DEV KAMPANYA: KREDİ BORÇLARINI SİLİYOR

Son dönemde yaptığı kampanyalar ile tüketicilerin dikkatini çeken ING Bank, yeni bir kredi kampanyası başlattığını duyurdu. Borçları fazla olan vatandaşlara yönelik dev kampanya. “Borç transferi kredisi” olarak adlandırılan kampanyanın detayları paylaşıldı. ING Bank kampanya üst limitini 175 bin TL olarak belirledi. Yapılan duyuruda kredinin başlangıç faizi yüzde 1,24, azami vade sayısını 36 ay ve kredi kampanyasına kredi notu bulunan herkesin katılabileceğini açıkladı.

b56.jpg

BU ŞARTLARI YERİNE GETİRMENİZ GEREK

ING Bank'ın resmi internet sitesinden yayınlanan bilgilere göre, ING Bank 10.000 TL kredi ve 6 ay vade için faiz %1,24, yıllık toplam maliyet oranı %22,5980 ve toplam ödenecek tutar 10.549,45 TL şeklinde olacağına dair bir örnek tablo yayınladı.

fggfgfgf-4.jpg

Bu tabloya göre, belirtilen faiz oranı ve vade sayısı için, sigorta hariç tüm vergi ve masraflar dahil edilerek hazırladığını ve kredi ile birlikte hayat sigortası yaptırılması durumunda geçerli olacak sigorta prim tutarı yaşa, tutara ve vadeye göre değişeceğini duyuruldu. Kredi tahsis ücreti, kredi tutarının %0,5’i olup kredi tahsis ücreti üzerinden %10 Banka Sigorta Muamele Vergisi (BSMV) alınacağını da belirtti.

KAMPANYA KOŞULLARI NELER?

ING Bank kredi kampanyası, 3-36 ay vadeler arasında geçerli oluyor. Aynı zamanda dosya masrafı kredi tutarının binde beşi kadar alınacak. Kredi kampanyasının aylık akdi faiz oranı %1,24 ile %5,99 arasında olup, ödeme performansına göre değişiklik gösterecek.

ING müşterisi olanlar ise ING resmî web sitesinde bulunan ‘'Hemen Başvur''dan, ING İnternet Şubesi'nden veya ING Mobil'den kredilerini hemen alabilecek. ING müşterisi olmayanlar kredilerinin onaylanmasının hemen ardından, bankaya gitmeden evraklarınızı kurye aracılığı ile gönderip kredilerini kullanabilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN