Promosyonu sona erenler dikkat! Akbank promosyon teklifini yükseltti

Promosyonu sona erenler dikkat! Akbank promosyon teklifini yükseltti

Milyonlarca emeklinin merakla beklediği promosyon ödemeleri hakkında açıklama Akbank'tan geldi. Temmuz ayı ile birlikte emekli maaşları yükselirken Akbank promosyon rakamlarının yükseldiğini duyurdu. İşte Akbank güncel promosyon tutarları…

Bankalar tarafından emeklilere sağlanan promosyon ödemeleri hakkında araştırmalar devam ediyor. Her banka farklı tutarlarda ödeme yaparken Temmuz ayı ile birlikte güncel rakamlarda açıklanmaya başladı. Akbank Temmuz ayında emeklilere vereceği promosyon ödemelerinde güncellemeye gitti. İşte Akbank güncel promosyon tutarları…

AKBANK PROMOSYON RAKAMLARINI GÜNCELLEDİ

Temmuz ayında emekli maaşlarının yükselmesi ile birlikte promosyon rakamları da yükselmeye başladı. Bankalardan açıklamalar peş peşe gelirken Akbank güncel rakamlarını duyurdu. Temmuz ayında Akbank'ın emeklilere vereceği güncel promosyon tutarları şu şekildedir:

  • 0 - 3.499 TL maaş alan emeklilere 4.200 TL,
  • 3.500 TL - 7.499TL maaş alan emeklilere 4.850 TL,
  • 7.500 TL - 9.999 maaş alan emeklilere 6.250 TL,
  • 10.000 TL ve üzeri maaş alan emeklilere 7.000 TL

akbank-1.jpg

3.000 TL CHİP PARA

SSK, Bağkur veya Emekli Sandığı Emekli maaşlarını 1 temmuz-31 Temmuz 2023 tarihleri arasında Akbank'a taşıyan ve 3 yıl boyunca bankada kalma taahhüdü veren emeklilere 7000 TL'ye kadar promosyon ödemesi yapılacağı belirtildi. Bunun yanı sıra kampanya dönemi içerisinde aktif Akbank bireysel kredi kartı olmayan veya ilk kez Access veya Winx başvurusu yaparak onaylanan kartları teslim alanlara 12 ay boyunca tek seferde veya toplamda her ay en az 2500 TL harcama sözüne karşılık 3000 TL chip para ve toplamda 10.000 TL ödül fırsatı sunuluyor.


Şubeye gitmeye gerek kalmadan Akbank mobil, internet ya da müşteri iletişim merkezi aracılığı ile kolay bir şekilde maaşınızı taşıyabilir ve promosyon başvurusunda bulunabilirsiniz. Promosyon ödemeleri hakkında detaylı bilgi almak isteyen müşteriler Akbank resmi internet sitesi üzerinden tüm detayları öğrenebilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN