Toyota’dan online satış online indirim dönemi! İnternetten başvurun 200 bin indirimi kapın

Toyota’dan online satış online indirim dönemi! İnternetten başvurun 200 bin indirimi kapın

Araba alacaklara otomobil devi Toyota kaçırılmayacak fırsat sunuyor! Toyota’dan online satış online indirim dönemi! Aracınızı 200 bin TL’lik indirimle alabilirsiniz! İnternetten başvurun 200 bin indirimi kapın...

Otomotiv devi Toyota, müşterilerine özel olarak başlattığı online satış kampanyasıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Online başvurularla birlikte Toyota'nın en popüler modellerinden biri olan Corolla Hatchback Hybrid, cazip fiyatlarla satışa sunuluyor. İnternet üzerinden yapılan başvurularda sağlanan avantajlarla birlikte, otomobil tutkunlarına ulaşan bu fırsatlar kaçırılmayacak cinsten!

TOYOTA COROLLA HATCHBACK HYBRİD KAÇ TL?

toyota-corolla-hybrid-sadece-elektrikle-kac-km-gider.jpg

Toyota'nın online satış kampanyası kapsamında, Corolla Hatchback Hybrid modeli özel bir indirimle müşterilere sunuluyor. Normalde 1.466.500 TL olan bu otomobil, online satışa özel olarak 1.270.000 TL'ye satın alınabiliyor. Bu sayede, 200 bin TL'ye varan indirimle bir Toyota sahibi olma fırsatı doğuyor.

Corolla Hatchback Hybrid modeline özel online satış platformu üzerinden sahip olmak isteyen kullanıcılar, www.toyota.com.tr internet adresine girip tercih ettikleri versiyonu ve teslimat için uygun gördükleri bayiyi seçebilirler. 20 bin TL'lik ön rezervasyon ücretini ödedikten sonra, geri kalan ödeme ve satın alma işlemleri Türkiye genelindeki Toyota yetkili satıcılarında tamamlanacak.

TOYOTA COROLLA HATCHBACK HYBRİD ÖZELLİKLERİ

Yeni Corolla Hatchback Hybrid modeli, dinamik tasarımı ve çevik sürüşü ile dikkat çekiyor. Modelin sürüş performansı, tam hibrit sisteminden kaynaklanan verimliliği ile öne çıkıyor. 140 HP güce sahip 1.8 litrelik tam hibrit motoruyla Corolla Hatchback, etkileyici bir sürüş deneyimi sunuyor.

Corolla Hatchback Hybrid, yüksek performansına rağmen düşük emisyon değerleriyle çevre dostu bir seçenek sunuyor. Otomobilin 0-100 km/s hızlanması 9.1 saniye sürerken, WLTP ölçümlerine göre ortalama 4.5 lt'ye kadar 100 km tüketimiyle dikkat çekiyor.

Yeni modelde kullanıcı deneyimini ileri taşımak adına dijital teknoloji, güvenlik sistemleri ve yeni multimedya sistemi bulunuyor. Tamamen kişiselleştirilebilen 12.3 inç'lik renkli ekranlı gösterge paneli ile birlikte, kabinin merkezinde yer alan 10.5 inç "Toyota Touch 2 Multimedya Sistemi" kullanıcılarına keyifli bir yolculuk vadediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN