Tüp fiyatlarındaki düşüş durdurulamıyor! Mayıs ayında indirim üstüne indirim: Ayın son gününde fiyatlar güncellendi...

Tüp fiyatlarındaki düşüş durdurulamıyor! Mayıs ayında indirim üstüne indirim: Ayın son gününde fiyatlar güncellendi...

Tüp fiyatlarında yaşanan indirim fırtınası devam ediyor. Tüp kullanıcılarının yüzünü güldüren tüp fiyatlarındaki indirim haberleri gelmeye devam ediyor. Fiyat listesi geçtiğimiz gün itibariyle yeniden güncellendi. İndirim üstüne indirim alan tüp fiyatlarındaki son durum merak konusu oldu. İşte tüm detaylar...

TÜP FİYATLARINDA REKOR İNDİRİM

Milyonlarca vatandaşın gündeminde yer alan tüp fiyatlarında indirim açıklanmaya devam ediliyor. 2022 yılı ile birlikte en çok fiyat artışına giden ürünlerden birisi olan tüp fiyatlarında indirim üstüne indirim geliyor.

Ülkemizi vuran zam fırtınasından etkilenen tüp fiyatlarında 2023 yılı ile rekor indirimler dikkat çekiyor. Temel ihtiyaç kategorisinde yer alan tüp fiyatlarına gelen zamlar bazı kullanıcılarını doğal gaza geçirmeyi düşündürse de son gelen indirim sonrasında tüketici bu kararından vazgeçti.

tup-bayisi-acmak-icin-gereken-evraklar.jpg

GÜNCEL TÜP FİYAT LİSTESİ

Akaryakıt fiyatlarıyla ilişkilendirilen tüp fiyatları son dönemlerde akaryakıtın düşmesiyle eski fiyatına döndüğü iddia ediliyor. Tüp fiyatlarındaki düşüşün bir diğer etkisi ise Karadeniz gazı olduğu tahminler arasında yer alıyor. Tüp fiyatlarında yapılan indirim sonrasında vatandaşlar yenisini sipariş veriyor.

Enflasyon ve hayat pahalılığındaki artış sonrasında artan mutfak masrafları tüp fiyatlarında yaşanan zammın etkisiyle vatandaşın belini bükmüştü. Son gelen indirimler ile mutfak masraflarına az da olsa müdahale edildi. Peki güncel tüp fiyatları ne kadar?

xxl.webp

AYGAZ GÜNCEL TÜP FİYATLARI

Aygaz 12 Kg. Tombul Ev Tüpü 355 TL

Aygaz 12 Kg. Mini Valfli Uzun Ev Tüpü 350 TL

Aygaz Maksi Tombul 375 TL

Aygaz Mini 77 TL

İPRAGAZ GÜNCEL TÜP FİYATLARI

İpragaz Piknik Tüpü 2 kg 68 TL

İpragaz Ev Tüpü 12 kg 340 TL

İpragaz Ticari Tüp 24 kg 687 TL

İpragaz Sanayi Tüpü 45 kg 1275 TL

İpragaz Propan Tüpü 45 kg 1361 TL

BİZİMGAZ GÜNCEL TÜP FİYATLARI

Bizimgaz 2 kg Piknik Tüpü 68 TL

Bizimgaz 12 kg Ev Tüpü 340 TL

Bizimgaz 24 kg Ticari Tüp 687 TL

Bizimgaz 45 kg Sanayi Tüpü 1275 TL

Bizimgaz 45 kg Sanayi Tüpü (Propan) 1361 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN