Yatırım yapacaklara açıklama İslam Memiş'ten geldi! Altın devri kapanıyor: Herkesin gözü o yatırım aracında

Yatırım yapacaklara açıklama İslam Memiş'ten geldi! Altın devri kapanıyor: Herkesin gözü o yatırım aracında

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş yatırım tavsiyelerini vatandaşlarla paylaşmaya devam ediyor. Yaptığı açıklamalarıyla tüm dikkatleri üzerinde toplayan uzman isim o yatırım aracını işaret etti. İşte en çok değerlenecek yatırım aracı…

Piyasalarda görülen hareketlilik devam ederken altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş yeni yatırım tavsiyelerini açıkladı. İslam Memiş Bu kez altın değil Gümüş açıklamalarında bulundu. Birçok yatırımcı tarafından yakından takip edilen açıklamalar kapsamında İslam Memiş, gümüş fiyatlarının rekor seviyeye yükseldiğini söyledi. İşte en çok değerlenecek yatırım aracı…


GÜMÜŞ FİYATLARI REKORA KOŞUYOR

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın fiyatları hakkında yaptığı yorumlarla gündemdeki sıcaklığını koruyor. Uzman isim bu kez altın değil gümüş yorumuyla tüm dikkatleri üzerinde topladı. Vatandaşların ne altın ne de euroda kar edemeyeceğini ifade eden Memiş, en çok kar edilecek aracın gümüş olduğuna değindi.

gumus.jpg

2023 yılında gümüş fiyatlarının altına göre daha iyi bir performans sergileyeceğinin altını çizen İslam Memiş, fiyatların son dönemde rekor seviyeye ulaştığını açıkladı. Gümüş fiyatlarının önemli bir noktaya geleceğini işaret eden Memiş, son zamanlarda vatandaşların yatırım yapmak için altın, dolar veya euroya yöneldiğinde aktardı. Tüm bu yatırım araçlarının yanı sıra 2023 yılında altından daha fazla değer kazandıracak aracın gümüş olduğunu ifade eden İslam Memiş, diğer yatırım araçlarına göre getirisinin daha yüksek olacağının altını çizdi.

islam-memis-aciklama.jpg

GÜMÜŞ FİYATLARI NE KADAR?

Geride bıraktığımız 3 sene içerisinde gümüş altın fiyatları da yükselişe geçti. 3 sene önce 2,50 TL olan gümüş fiyatları 2023 yılında 17 TL'ye kadar yükseldi. Geçtiğimiz yıllara oranla kendi rekorunu kıran gümüş, yatırımcıların da gözdesi olacak. İslam Memiş yaptığı yorumlarda gümüşün daha ucuz olduğunu ve daha yüksek getirisi sağlayacağını açıkladı. 2023 2024 senesini işaret eden İslam Memiş, gümüşün altından daha iyi bir performans sergileyeceğinin altını çizdi.

gumus-fiyat.jpg
Not: Anlatılanlar yatırım tavsiyesi değildir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN