AHBAP'ın Ankara İl Başkanı bakın kim çıktı? Bahçeli Haluk Levent'i hedef almıştı ama... MHP'lileri şoke edecek gelişme

AHBAP'ın Ankara İl Başkanı bakın kim çıktı? Bahçeli Haluk Levent'i hedef almıştı ama... MHP'lileri şoke edecek gelişme

MHP lideri Devlet Başkanı, Kahramanmaraş'taki depremin gerçekleştiği günden bu yana bölgedeki depremzedelere destek olan AHBAP Derneği kurucusu, ünlü sanatçı Haluk Levent'e ve AHBAP derneğine sert sözlerle yüklendi. Ancak gazeteci İsmail Saymaz, Haluk Levent tarafından kurulan AHBAP'ta MHP'li isimlerin de görev aldığını açıkladı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında Kahramanmaraş'taki depremin hemen ardından bölgeye giderek depremzedelere yardımda bulunan AHBAP Derneği'nin kurucu başkanı, ünlü şarkıcı Haluk Levent ile sosyal medya fenomeni Oğuzhan Uğur'u hedef aldı.

MHP lideri, Kahramanmaraş'taki yıkımın boyutu ortaya çıkar çıkmaz sosyal medyadaki çağrılarıyla devreye giren AHBAP Derneği kurucusu, ünlü sanatçı Haluk Levent ile Oğuzhan Uğur'a "AHBAP'çılar ve BABALA'cılar akbaba gibi kanat çırpmaktadır. Bu sahtekerların TV'lerde artık yer alamaması gerekir" sözleriyle yüklendi.

Bahçeli'nin açıklamaları sonrasında Haluk Levent ve Oğuzhan Uğur'un MHP liderine vereceği yanıt merak konusu olurken ilk açıklama Haluk Levent'ten geldi.

"DAHA DÜN MHP MİLLETVEKİLLERİ ÇADIR KENTİMİZİ ZİYARETE GELMİŞTİ"

Ünlü şarkıcı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Daha dün MHP milletvekilleri çadır kentimizi ziyarete gelmişti. Sayın Devlet Bahçelinin danışmanlarının kendisini yanlış yönlendirdiğini düşünüyorum. Ben her gün devletin kurumları ile çalışıyor ve bunu yazıyorum. Zaten kurumlar arası işbirliği olmadan başarı olmaz.

Bilgi eksikliği gitmiş olabilir diye dün sabah ben ve Ahbap ekibim yapacağımız çalışmalarla ilgili başta sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere siyasi parti liderlerinden randevu almaya başlamıştık. Randevu çalışmalarımıza devam ediyoruz. Herkese yapacağımız çalışmaları anlatacağız"

AHBAP'IN ANKARA İL BAŞKANI BAKIN KİM ÇIKTI?

MHP liderinin Levent'in açıklamalarına bir yanıt verip vermeyeceği merak konusu olurken gazeteci İsmail Saymaz, Haluk Levent tarafından kurulan AHBAP'ta MHP'li isimlerin de görev aldığını açıkladı.

MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı’nın kızı Hilal Varlı'nın AHBAP’ın Ankara İl Başkanı olarak görev aldığını duyuran Saymaz, "MHP lideri Bahçeli AHBAP’a “Akbaba” diyor ve TV yasağı konmasını istiyor. Oysa AHBAP’ta MHP’liler de var. Mesela MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı’nın kızı Hilal Varlı, şu an AHBAP’ın Ankara İl Başkanı ve yıllardır eski Şehirler Kurulu’nu yönetiyor." dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN