Bu görüntülere besmelesiz bakmayın! Önce hepsini topladı ardından doğaya saldı... Dev yılanlar dehşet saçtı!

Bu görüntülere besmelesiz bakmayın! Önce hepsini topladı ardından doğaya saldı... Dev yılanlar dehşet saçtı!

Havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar yuvalarından çıkmaya başladı. Adeta topraktan fışkıran yılanlar insanları korkutmaya devam ederken sosyal medyada paylaşılan son görüntüler herkesin ağzını açık bıraktı. Bu videoyu besmelesiz izlemeyin! Önce hepsini topladı ardından yaptığı tek hamle ile doğaya saldı. Dev yılanlar dehşet saçtı! Uzmanlar acil durum uyarısında bulundu. Büyük yılan istilası başladı!

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte yılanlar yuvalarından çıkmaya başladı. Doğaya akın eden yılanlar zaman zaman insan yaşamına dahil olurken gelen son görüntüler tüm dünyayı ayağa kaldırdı. Bu videoyu besmelesiz izlemeyin! Önce hepsini topladı ardından yaptığı tek hamle ile doğaya saldı. Dev yılanlar dehşet saçtı, görenler küçük dilini yuttu.

gfgfgf-2023-08-02t123742-952.jpg

ÖNCE TOPLADI SONRA TEK HAMLEDE DOĞAYA SALDI

Son dönemde yılan haberleri yoğun ilgiyle takip edilmekte. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler ise herkesi şoke etti. Dev yılanları önce topladı sonra doğaya saldı. Yılanlar, saniyeler içinde etrafa dağıldı ve ormanda gözden kayboldular.

gfgfgf-2023-08-02t123759-756.jpg

DEV YILANLAR DEHŞET SAÇTI!

Sosyal medyada paylaşılan video kısa sürede binlerce kez izlenirken çoğu sosyal medya kullanıcısı "Bu ne cesaret", "Bu gece rüyama girecek" gibi yorumlarında bulundular.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN