Yılan sokak ortasında dehşet saçtı... Tek ısırığı 100 kişiyi biçip geçiyor, istila başladı!

Havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar kış uykusundan uyandı. Doğaya akın eden yılanlar zaman zaman insan yaşamına dahil olabilmekte. İstanbul'un göbeğinden gelen görüntüler ise herkesi şoke etti. Burası Amerika değil İstanbul! Dev yılan sokak ortasında dehşet saçtı. Tek ısırığı ile 100 kişiyi biçip geçiyor. Uzmanlar acil durum ilan etti. Korkulan istila başladı!

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte yılanlar yuvalarından çıkmaya başladı. Ülkemizde de sıklıkla görülen yılan vakalarına bir yenisi daha eklendi. Burası Amerika değil İstanbul! Dev yılan sokak ortasında dehşet saçtı. Tek ısırığı 100 kişiyi biçip geçiyor. Uzmanlar bölge halkını son dakika olarak uyardı. Yılan istilası başladı! Gördüğünüz gibi kaçın.

Son dönemde yılan haberleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. İstanbul'un Bahçelievler ilçesinden gelen görüntüler herkesi şoke etti. Dev yılan sokak ortasında dehşet saçtı.

BURASI AMERİKA DEĞİL İSTANBUL

İstanbul'un Bahçeşehir ilçesinde kaydedilen görüntüler tüm Türkiye'yi ayağa kaldırdı. Bölge sakinleri tarafından fark edilen yılan herkesi korkuttu. Bölgeye itfaiye ekipleri gelirken yılanın zehirli bir engerek yılanı olduğu tespit edildi.

TEK ISIRIĞI 100 KİŞİYİ BİÇİP GEÇİYOR

Görülen yılan sonrası Avcılar, Başakşehir ve Esenyurt'ta da yılan paniği yaşanmaya başladı. Bu engerek yılanları tek ısırıkları ile 100 kişiyi aynı anda öldürebilecek güçte.

ghghgh-2023-06-17t114341-658.jpg

UZMANLAR UYARDI: YILAN İSTİLASI BAŞLADI!

Paylaşılan görüntüler sonrası uzmanlar bölge halkını son dakika olarak uyardı. Havaların ısınmasıyla yılan vakaların daha da artacağını belirten yetkililer, vatandaşların yılan gördükleri zaman onların üzerine gitmek yerine sakince bölgeden uzaklaşmaları ve hayvana zarar vermemeleri tavsiye etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN