Burası Amerika değil Türkiye! Dev yılanları görünce uykunuz kaçacak: O ilimizde istila başladı!

Burası Amerika değil Türkiye! Dev yılanları görünce uykunuz kaçacak: O ilimizde istila başladı!

Yaz aylarının gelmesi ile birlikte yılanlar kış uykularından uyandı. Doğaya salınan yılanlar zaman zaman insan yaşamına dahil olabilmekte. Ülkemizde de sıkça görülen yılanlar bu sefer o ilimizde dehşet saçtı. Adeta topraktan fışkırdılar. Dev yılanı görünce uykunuz kaçacak. Burası Amerika değil Türkiye! O ilimizde korkutan istila başladı.

Havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar kış uykularından uyandı. Aç olan yılanlar doğaya salınırken o ilimizden gelen görüntüler herkesi şoke etti. Burası Amerika değil Türkiye! Dev yılanları görünce uykunuz kaçacak. Kentin merkezinde dehşet saçtılar. Uzmanlar bölge halkını uyardı. O ilimizde istila başladı. Gördüğünüz gibi kaçın!

BURASI AMERİKA DEĞİL TÜRKİYE!

Yolava'dan gelen görüntüler sosyal medyada gündem oldum. Şehit Ömer Faydalı Caddesi üzerinde bulunan bir alışveriş merkezi önünde görülen yılan dehşet saçtı. Vatandaşlar durumu hemen. Yalova Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerine bildirdi.

hjhjhjhj-82.jpg

UZMANLAR UYARDI: İSTİLA BAŞLADI

1 metre uzunluğunda olan yılan ekipler tarafından kıs kıvrak yakalandı. Ekipler, hayvanı doğaya bırakılması üzerine Yalova Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekiplerine teslim etti.

gfgfgffg-7.jpg

Gelen görüntüler sonrası uzmanlar bölge halkını son dakika olarak uyardı. Havaların ısınmasıyla birlikte yılan vakalarının hızla artabileceğini belirten yetkililer, saldırılara karşı uyardılar.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN