Burası Amerika değil Türkiye! Eve giren yılanı gördükleri gibi kendilerini dışarı attılar... O ilimizde istila başladı!

Burası Amerika değil Türkiye! Eve giren yılanı gördükleri gibi kendilerini dışarı attılar... O ilimizde istila başladı!

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte yılanlar kış uykularından uyandı. Doğaya akın eden yılanlar zaman zaman insan yaşamına dahil olurken gelen son görüntüler herkesi şoke etti. Burası Amerika değil Türkiye! Eve giren yılanı gördükleri gibi kendilerini dışarı attılar. Uzmanlar acil durum ilan etti. O ilimizde yılan istilası başladı!

Havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar yuvalarından çıkmaya başladı. Ülkemizde de sıklıkla görülen yılan vakalarına bir yenisi daha eklendi. Burası Amerika değil Türkiye! Yılanın çıktığı yeri görünce küçük dilinizi yutacaksınız. Dev yılanı gördükleri gibi kendilerini dışarı attılar. Uzmanlar bölge halkını son dakika olarak uyardı. O ilimizde istila başladı! Gördüğünüz gibi kaçın.

hghghg-2023-07-14t121139-748.jpg

Son dönemde yılan haberleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Bingöl'den gelen görüntüler ise yürekleri ağızlara getirdi. Eve giren yılan dehşet saçtı.

BURASI AMERİKA DEĞİL TÜRKİYE!

Sıcaklıkların artmasıyla birlikte ülkenin her yerinden yılan haberleri gelmeye devam ediyor. Aç karınlarını doyurmak için evlere girmeye başlayan yılanlar bu sefer saldırıya geçti. Bingöl'de bulunan bir evden gelen son görüntüler ise tüyleri diken diken etti.

YILANI GÖRDÜKLERİ GİBİ KENDİLERİNİ DIŞARIYA ATTILAR

Bingöl'ün Genç ilçesi Kültür Mahallesi Çamlıca Caddesi üzerindeki bir binanın giriş tavanına yılan girdi. Yılanı fark eden bina sakinleri hemen durumu Genç Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye gelen itfaiye ekipleri, uzun uğraşlar sonucunda yılanı binadan çıkartarak doğal ortamına saldı.

gfgfgf-2023-07-14t121117-541.jpg

UZMANLAR UYARDI: O İLİMİZDE İSTİLA BAŞLADI!

Gelen görüntüler sonrasında uzmanlar acil durum uyarısında bulundu. Hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte yılan vakalarının daha da artacağını belirten yetkililer, bölge halkını yılan saldırılarana karşı dikkatli olunması konusunda uyardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN