Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yüksek kira açıklaması! Kira sorunu böyle çözülecek: Tarih verildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yüksek kira açıklaması! Kira sorunu böyle çözülecek: Tarih verildi

Kira ve konut fiyatlarında yaşanan fahiş fiyatlardan sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çarpıcı açıklamalar geldi. Enflasyonu fırsat bilen ev sahipleri için seçimden sonra yeni bir düzenleme geliyor. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yüksek kiralara ilişkin değerlendirmesi

Son dönemlerde yaşanan fahiş kira artışlarından sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan da açıklama yaptı. Yüksek kiraların önüne geçeceklerini söyleyen Erdoğan, seçim sonrasına dikkat çekti.

ERDOĞAN'DAN KONUT VE GIDA FIRSATÇILARINA UYARI

Ankara’nın Pursaklar ilçesinde düzenlenen mitingde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yüksek kira sorununa dair çarpıcı açıklamalar yaptı. Sorunu çözeceklerini söyleyen Erdoğan, 'Her mesele gibi bunun da üstesinden geleceğiz' ifadesini kullandı.

recep-tayyip-erdogan-aa-2032495.jpg

Konut fiyatlarının yanı sıra gıda fiyatlarındaki artışa da değinen Erdoğan, yaşanan krizin kendilerini de rahatsız ettiğini ifade etti. Gıda ve konutlardaki yükseliş bizi de rahatsız ediyor. Erdoğan, Fırsatçılığın önüne yasaklarla değil farklı bir şekilde gideceklerinin de altını çizdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN