Deprem bölgesinde yılan paniği! Depremzede böyle duyurdu: Korku filmi gibi

Deprem bölgesinde yılan paniği! Depremzede böyle duyurdu: Korku filmi gibi

Kahramanmaraş merkezli 100 yılın felaketi üzerinden 5 ay kadar geçmesine rağmen etkileri halen sürüyor. Yaz sıcağında evsiz kalan vatandaşlar bunaltıcı sıcak ile mücadele ederken bir yandan da yılan istilası başladı. Enkazların yer yüzüne çıkan yılan sürüsü şehri istila ediyor. İşte tüm detaylar...

6 Şubat 2023 tarihinde gerçekleşen asrın felaketi birçok ilimizi etkilemiş ve büyük bir yıkıma sebep olmuştu. Yaşanan felaketin yaralarının sarıldığı günlerde üst üste gelen doğal felaketler Türkiye'nin gündemine oturdu.

YILANLAR KIŞ UYKUSUNDAN UYANDI

Seferberlik ilan edilmesi üzerine başlatılan çalışmalar ile on binlerce vatandaşımız hayatını kaybederken on binlerce bina beton yığınına dönüştü. Yıllar geçse de unutulmayacak olay sonrasında depremzedeler konteyner evlere yerleştirildi.

Havaların ısınmasıyla birlikte sıcaklık sorunu yaşayan depremzedelere bir de yılanlar musallat oldu. Hava sıcaklığının artmasıyla yer yüzüne çıkan yılanlar kış uykusundan uyanarak gözlerini açtı. Doğaya akın etmesi gereken yılanlar bu kez toplumun yer aldığı bölgelere yerleşmeye başladı.

2-002.jpg

KORKU FİLMİNDEN KESİTLER GİBİ

Son dakika haberlerinde sık sık gündeme gelen yılan haberleri ise çığırından çıktı. Deprem sonrasında gelen onca felaketten sonra deprem bölgesini bir de yılanlar bastı. Fazlasıyla gelişmiş olan yılanlar depremzedelerin uykusunu kaçırıyor.

Hava sıcaklıklarının ani ve hızlı yükselişi ile insan yaşamına karışan yılanlar hızla çoğalıyor. Yılan görülmelerinde sık sık ihbarlar yapılırken deprem bölgelerinden gelen görüntüler şaşkınlık yarattı. Kaldığı alanın yanından ilerleyen yılan diğer sakinleri de ürküttü.

3-002.jpg

YILAN İSTİLASI BAŞLADI

Twitter üzerinden bir sosyal medya kullanıcısının çektiği videoda kaldığı yerin hemen yanından büyük bir yılanın hızla uzaklaştığı görüntüleri dikkat çekti. Deprem bölgesinden olduğu iddia edilen görüntü dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Sosyal medyadan yapılan paylaşım ise şu şekilde;

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN