Devlet Hava Meydanları personel alımları başladı! İş arayanlara piyango gibi fırsat, 18 yaşını dolduran herkes başvurabilir

Devlet Hava Meydanları personel alımları başladı! İş arayanlara piyango gibi fırsat, 18 yaşını dolduran herkes başvurabilir

İş arayanlara müjdeli haber! Devlet Hava Meydanları personel alımları başladı! 18 yaşını dolduran herkes başvurabilir! İş arayanlara piyango gibi fırsat! Bu fırsatı kaçırmayın. Başvuru ile ilgili tüm detaylar haberimizde...

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü, taşra birimlerinde görevlendirmek üzere 11 asistan ve 61 stajyer hava trafik kontrolörü istihdam edecek. İlgili ilanda, adayların 18 Eylül 2022 tarihli KPSS'de, KPSSP3 puan türünden en az 70 puan almış olmalarının gerektiği belirtildi.

BAŞVURULAR E-DEVLET ÜZERİNDEN

nerede-hangi-sandikta-oy-kullanacagim-e-devletten-sandik-ve-secmen-bilgisi-sorgulama-kzla.jpg

Başvurular, 12-22 Eylül tarihleri arasında e-Devlet üzerinden "DHMİ Genel Müdürlüğü-Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı" platformu üzerinden gerçekleştirilecek. Sınav tarihi, yeri ve saati DHMİ'nin resmi internet sitesi "www.dhmi.gov.tr" üzerinden duyurulacak.

Başvuruda bulunan adaylar arasından, pozisyon sayısının 10 katı kadar en yüksek puandan başlamak üzere bilgisayar destekli seçme sınavına veya yazılı sınavlara çağrılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI

782037.jpg​​​​​​​

Başvuru yapabilmek için adayların Türk vatandaşı olmaları, kamu haklarından mahrum bulunmamaları, 18 yaşını tamamlamış olmaları ve askerlikle ilgisi olmamaları gerekiyor. Ayrıca, kamu görevlerine ilk defa atanacaklar için yapılan sınavlarda KPSSP3 puan türünden 70 ve üzeri puan almış olmaları şartı aranacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN