Ekmek fiyatları arşa çıkıyor! Duyuru yapıldı: Ekmek en az bu fiyata satılacak

Ekmek fiyatları  arşa çıkıyor! Duyuru yapıldı: Ekmek en az bu fiyata satılacak

Seçim sonrası adeta zam yağmuru da başladı. Enflasyonla mücadele eden vatandaşa bir kötü haber daha geldi. 6 lira olan ekmeğe görüşmemiş zam yolda! Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanı Cihan Kolivar ekmek fiyatına gelecek zammı açıkladı. Fiyatı duyan vatandaş soğuk duş alacak

Cumhurbaşkanlığı seçiminin ardından başta gıda fiyatları olmak üzere çok sayıda ürüne zam gelmeye başladı. Temel tüketim gıdası olan ekmeğe de dev zam yolda. Kolivar’dan çarpıcı değerlendirmeler geldi. Ekmek artık o fiyattan satılacak.

Seçim gecesi gıda ürünlerine gelen zam vatandaşı şaşkına çevirirken İstanbul’da 6 liradan satılan ekmek fiyatları hakkında ise flaş bir gelişme yaşandı. Ekmek 4 lira zam geliyor.

img-1294.jpeg

SEÇİM SONRASI BİR ZAM DA EKMEĞE

Fırıncıların tarafından ekmek fiyatlarına zam yapılmasını ve İstanbul’da 6 liradan satılan ekmeğin 10 TL’ye çıkarılmasının talep ettiği duyuruldu.

EKMEĞE 4 LİRA BİRDEN ZAM

240 gram ekmeğin 6 TL’den satıldığını, 10 TL’ye satılacak ekmeğin de 260 gram olabileceğini belirten Kolivar, “Artık gramajda da bir standart olmalı. İlçeden ilçeye mutlaka fiyat farkı getirmemiz gerekiyor. Çünkü her ilçenin kira ve diğer maliyetleri farklı. Hükümet sıfırdan başladı, biz de sıfırdan başlayalım. Maliyetleri düşürelim. Arabaları servisten kaldırmayı da düşünüyoruz. Mahalledeki bakkallara fırınlardan el arabalarıyla götürürsek en az 30 bin TL tasarruf olur. Zincir marketler sanayi tipi ekmek satsın. Bu ekmekleri satmasın. Vatandaş pahalı ekmek yemesin. Ucuz ekmek anca bu şekilde yedirilir." İfadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN