İmamoğlu bağışçıların listesini paylaştı

İmamoğlu bağışçıların listesini paylaştı

Kahramanmaraş depremlerinin ardından bölgenin yaralarını sarmak için gönüllüler ve birçok kamu kurumları yardımda bulundu. İBB de depremin ilk gününden itibaren afetzedelerin yanında. İBB Başkanı İmamoğlu 'şeffaflık ilkemiz gereği paylaşıyoruz' diyerek bireysel ve kurumsal bağışçıların listesini paylaştı.

Türkiye'yi 6 Şubat sabahına felakete uyandıran Kahramanmaraş depremlerinde 30 bini aşkın vatandaşımız hayatını kaybetti, binlercesi ise barınma ve hijyen sorunları ile mücadele ediyor.

Afet bölgesinin yaralarını sarmak için milyonlarca insan dernekler ve kamu kurumları aracılığıyla yardımlarını iletti. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) de depremin ilk gününden itibaren enkaz altındaki arama kurtarma çalışmaları başta olmak üzere depremzedelerin yanında yer aldı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu 'şeffaflık ilkemiz' gereği paylaşıyoruz diyerek bireysel ve kurumsal bağışçıların listesini paylaştı.

Toplam 28 bin 163'e erişen bağışlar için sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan İmamoğlu şu ifadeleri kaydetti:

Deprem bölgesine destek olmak için bireysel ve kurumsal olarak bağışta bulunan bütün vatandaşlarımıza teşekkürler.


Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN