İş bankası da promosyonu güncelledi! Promosyonu biten emeklilere cazip teklif

İş bankası da promosyonu güncelledi! Promosyonu biten emeklilere cazip teklif

Emeklilerin gündeminde yer alan promosyon ödemelerine dair güncellemeler gelmeye devam ediyor. İş Bankası tarafından milyonlarca EYT'li ve emeklinin yüzünü güldürecek müjde paylaşıldı. 2023 yılının ikinci yarısında güncellediği rakamları emekliler ile paylaştı. Peki güncel ödemeler ne kadar oldu? İşte tüm detaylar...

Ülkemizde bulunan milyonlarca emeklinin gündeminde yer alan emekli promosyonlarında güncellemeler devam ediyor. Bankalar tarafından rekabet haline gelen promosyon ödemeleri emeklilerin gündeminden düşmüyor. 2023 yılının ikinci yarısıyla birlikte İş Bankası tarafından müjdeli haber geldi.

ZAMLAR EMEKLİ PROMOSYONLARINA YANSIDI

Emekli promosyonlarını güncelleyen İş Bankası rekabete adını yazdırdı. Temmuz ayı ile birlikte peş peşe gelen zamlara karşı bankalardan da emekli promosyonlarında güncelleme geldi.

2022 yılından itibaren hızlı bir şekilde devam eden rekabete İş Bankası'da katıldı. Promosyon ödemelerini güncelleyerek milyonlarca emekliyi kendi bünyesine katmayı hedefliyor. Temmuz ayından itibaren geçerli olacak promosyon ödemeleri haberimizin devamında yer alıyor.

emekli-maas.webp

TEMMUZ AYI PROMOSYON ÖDEMELERİ

Milyonlarca emeklinin dikkatini çeken promosyon ödemelerine İş Bankası el attı. Emekli promosyonlarını temmuz ayı ile birlikte güncelleyen İş Bankası müjdeyi paylaştı. Maaş aralığına göre verilen promosyon ödemeleri resmi web sitesinde yer alıyor. İş Bankası tarafından emeklilere verilen güncel emekli promosyon ödemeleri ise şu şekilde;

  • Maaş aralığı 0 - 3.500 TL'ye (3.500 TL hariç) kadar olanlar 4.500 TL
  • Maaş aralığı 3.500 TL - 7.500 TL (7.500 TL hariç) arasında olanlar 5.250 TL
  • Maaş aralığı 7.500 TL - 10.000 TL (10.000 TL hariç) arasında olanlar 6.750 TL
  • 10.000 TL ve daha fazla olanlar 7.500 TL tutarında promosyon ödenecek.

memur-emekli-maaslari.jpg

PROMOSYON BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

İş Bankası tarafından paylaşılan güncel promosyon ödemelerinden faydalanabilmek için başvuruda bulunmanız gerekir. 1 Kasım 2022 tarihi ile 31 Temmuz 2023 tarihleri arasında geçerli olan promosyon kampanyası ile ödemeler hesaplara yatırılıyor.

İnternet bankacılığı, mobil uygulama ya da şubeye müracaat ederek promosyon başvurusunda bulunabilirsiniz. Promosyon ödemesinden faydalanabilmek için öncelikle İş Bankası'ndan 3 yıl boyunca maaşınızı alacağınıza dair taahhüt vermeniz gerekir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN