Kamu bankalarından ev sahibi yapacak kampanya! Başvuran herkes ev sahibi olacak: 0,69 faizle kredi desteği...

Kamu bankalarından ev sahibi yapacak kampanya! Başvuran herkes ev sahibi olacak: 0,69 faizle kredi desteği...

Son zamanlarda sık sık gündemde yer alan kredi desteğine kamu bankaları da el attı. Yeni Evim Konut Kredisi kampanyası ile başvuru yapan vatandaşlara müjdeli haber geldi. Vakıfbank tarafından duyurulan kampanya kapsamında düşük faizli yüksek miktarlı kredi desteği sunuluyor. Peki başvuru şartları nelerdir? İşte tüm detaylar...

YENİ EVİM KONUT KREDİSİ

Konut fiyatlarının rekor üstüne rekor kırdığı dönemlerde ev almak bir hayli zorlaştı. Daha öncesinde hayali kurulan evlerin şimdi hayali bile kurulamayacak şekilde pahalı olduğu dikkat çekiyor.

Devlet yetkilileri ise her bütçeden vatandaşın ev sahibi olabilmesi için çalışmalarını sürdürüyor. Kamu bankaları tarafından başlatılan "Yeni Evim Konut Kredisi" kampanyası ise ev sahibi olmak isteyenlerin dikkatini çekti.

Duyurulan kampanya ile ilk kez ev alacak olan vatandaşlara nakit desteğinin verileceği açıkladı. Kredi hizmetinin isa kamu bankaları tarafından sağlanacağı belirtiliyor. Kampanya kapsamında resmî web sitesi üzerinden detayları paylaşan kamu bankası söz konusu kredi detaylarını ve başvuru sürecini paylaştı.

ev-anahtar-kredi.webp

İLK KEZ EV SAHİBİ OLACAKLAR BAŞVURSUN

Bakanlık tarafından geliştirilen kredi desteği kısa bir süre önce Vakıfbank ve diğer kamu bankaları internet sitelerinde duyuruldu. Başvuruların açılmasıyla birlikte Yeni Evim Konut Kredisi kampanyası başlamış oldu. İlk kez ev sahibi olacak kişiler için duyurulan kampanyadan faydalanmak için başvuruda bulunmanız gerekiyor.

Kampanyadan yararlanmak isteyen vatandaşlar ev satın almak için istedikleri bölgelere bağlı olarak, farklı tutarlarda kredi desteğine başvuruda bulunabilecek. Başvuru yapan tüketicinin kredi desteği ise konutun bulunduğu bölgeye göre değişiklik gösterecek.

2-003.jpg

180 AYA VARAN VADE İMKANI

Hazine ve Maliye Bakanlığı desteğinde yer alan Yeni Evim Konut Kredisi kampanyasına yönelik başvurular başladı. Vakıfbank tarafından paylaşılan detaylar ile kredi başvurusunda bulunan vatandaşlara yüzde 0,69 faiz oranıyla kredi desteği sağlanıyor.

Kredi desteği ile 180 aya varan vade imkanlarını açıklayan banka tüketicilerin dikkatini çekti. Kredi miktarının ise konutun yer aldığı bölgeye göre değişiklik gösterileceği vurgulandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN