Kamuda iş arayanlar dikkat! 20 şehirde personel alımı yapılacak! İstanbul, Van, Kocaeli…

Kamuda iş arayanlar dikkat! 20 şehirde personel alımı yapılacak! İstanbul, Van, Kocaeli…

Türkiye'nin dört bir yanında yapılan personel alımları dikkat çekerken iş arayanlar da güncel ilanları yakından takip ediyor. Kamuda çalışmak isteyenlere müjde verildi. Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü kapsamında 202 sözleşmeli personel alımı yapılacağı vurgulandı. İşte personel alım detayları…

KPSS puanı olanlar bu habere çok sevinecek. Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü 202 sözleşmeli personel alımı yapılacağını duyurdu. Türkiye'nin dört bir yanında yapılacak alınma için detaylar merak ediliyor. İşte personel alım detayları…

HANGİ KADROLARDA ALIM YAPILACAK?

Kamuda çalışmak isteyen vatandaşlar için yeni ilanlar yayınlanırken Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü kurum bünyesinde çalışacak 202 sözleşmeli personel alımı yapılacağını duyurdu. Bu kapsamda alım yapılacak kadro ve kontenjan sayısı şu şekildedir:

  • 171 sözleşmeli tekniker,
  • 31 sözleşmeli mühendis alımı yapılacak.

tapu-ve-kadastro-genel-mudurlugu.jpg

PERSONEL BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Başvuruda bulunacak adaylar hangi şartların istendiğini de merak ediyor. Yapılan açıklama kapsamında adaylardan istenen başvuru şartları şu şekildedir:

personel-alimi-1.jpg

657 sayılı devlet memurları kanunu 4 maddesinin B fıkrasında belirtilen Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esasların Ek-2. maddesinin 1 fıkrasına göre KPSS puanının sağlanması şartı isteniyor.


Ankara'da bulunan Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Personel Daire Başkanlığı’na yapılacak başvuruları yanı sıra resmi internet sitesi olan www.tkgm.gov.tr adresi üzerinden genel şartlar ve başvuru koşullarının incelenebileceği belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN