Meteoroloji'den birçok ile uyarı! Yağmur ve soğuk hava geri dönüyor

Meteoroloji'den birçok ile uyarı! Yağmur ve soğuk hava geri dönüyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son açıklamaya göre, ülkemizin kuzeybatı kesimlerinde rüzgarla birlikte hava sıcaklığı hissedilir derecede azalacak. Öte yandan Marmara'nın batısı, Kıyı Ege, İstanbul, Bursa, Manisa, Antalya ve Isparta çevrelerinin yağmur ve sağanak, yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. İşte detaylar;

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, ülkemizin güney ve batı kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara'nın batısı, Kıyı Ege, İstanbul, Bursa, Manisa, Antalya ve Isparta çevrelerinin yağmur ve sağanak, yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların gece saatlerinde Kırklareli, yarın Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Çanakkale, Balıkesir ve İstanbul çevreleri ile Kuzey Ege kıyılarında yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Bu gece ve yarın sabah saatlerinde Marmara'nın doğusu, iç ve doğu kesimlerde yer yer sis ve pus hadisesinin görüleceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığı ise ülkemizin kuzeybatı kesimlerde kuvvetli kuzeyli rüzgarla birlikte hissedilir derecede (4 ila 12 derece) azalacağı, doğu kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN

5 GÜNLÜK TAHMİN

15 ARALIK CUMA

screenshot-2.jpg

16 ARALIK CUMARTESİ

screenshot-3.jpg

17 ARALIK PAZAR

screenshot-4.jpg

18 ARALIK PAZARTESİ

screenshot-5.jpg

19 ARALIK SALI

screenshot-6.jpg

BÖLGELERİMİZDE HAVA DURUMU

MARMARA

Parçalı ve çok bulutlu, batısı ile İstanbul ve Bursa çevrelerinin yağmur ve sağanak, yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların gece saatlerinde Kırklareli, yarın (Cuma) Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Çanakkale, Balıkesir ve İstanbul çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın bu akşam saatlerinde batısında güney, gece saatlerinden itibaren Trakya ile zamanla bölge batısında kuzeyli yönlerden kuvvetli ve zaman zaman kısa süreli fırtına (40-70 km/saat) olarak eseceği tahmin ediliyor. Bu gece ve yarın (Cuma) sabah saatlerinde doğusunda yer yer sis ve pus hadisesinin görülmesi bekleniyor.

EGE

Parçalı zamanla çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren Muğla çevreleri ile yarın (Cuma) Kıyı Ege ve Manisa çevrelerinin yağmur ve sağanak yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Kuzey Ege kıyılarında yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın Kıyı Ege'de güney yönlerden kuvvetli ve zaman zaman kısa süreli fırtına (40-70 km/saat) olarak esmesi bekleniyor. Bu gece ve yarın (Cuma) sabah saatlerinde iç kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesinin görüleceği tahmin ediliyor.

AKDENİZ

Parçalı ve az bulutlu, zamanla bölge genelinin çok bulutlu, yarın (Cuma) Antalya ve Isparta çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu gece ve yarın (Cuma) sabah saatlerinde iç kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

İÇ ANADOLU

Parçalı ve az bulutlu, yarın (Cuma) zamanla güneybatısının çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu gece ve yarın (Cuma) sabah saatlerinde bölge genelinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

BATI KARADENİZ

Parçalı ve az bulutlu, yarın (Cuma) zamanla batısının çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu gece ve yarın (Cuma) sabah saatlerinde iç kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu gece ve yarın (Cuma) sabah saatlerinde iç kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

DOĞU ANADOLU

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu gece ve yarın (Cuma) sabah saatlerinde bölge genelinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu gece ve yarın (Cuma) sabah saatlerinde bölge genelinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN