Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer: 99 bin 853 öğrenci başka okullara nakledildi

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer: 99 bin 853 öğrenci başka okullara nakledildi

Milli Eğitim Bakanı Özer, Kahramanmaraş ve Hatay depremleri sonrası öğrencilerin son durumu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Özer, depremlerden etkilenen 10 ildeki öğrencilerin diğer illere nakilleri kapsamında 99 bin 853 öğrencinin nakil işleminin gerçekleştirildiğini açıkladı.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, resmi sosyal medya hesabından Twitter'dan gerçekleştirdiği paylaşımda, Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki büyük depremin yıkıma neden olduğu 10 ilde eğitim gören öğrencilere dair açıklamalarda bulundu.

Özer, toplam 10 ilde 99 bin 853 öğrencinin nakil işlemlerinin gerçekleştiğini belirterek, şu ifadeleri kullandı:

"10 ilimizdeki öğrencilerimizin diğer illere nakilleri kapsamında 99 bin 853 öğrencimizin nakil işlemini gerçekleştirdik. Evlatlarımız, geleceğimizdir. Her imkân ve koşulda yanlarında olmaya devam edeceğiz."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN