Soylu'dan Yavaş'a sert sözler: Senin milliyetçiliğine yazık

Soylu'dan Yavaş'a sert sözler: Senin milliyetçiliğine yazık

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ABB Başkanı Yavaş'a HDP üzerinden yüklenerek "Senin milliyetçiliğine yazık" ifadelerini kaydetti. Soylu, "Terör örgütü PKK on binlerce insanı, çoluğu cocuğu öldürecek... Bütün bunlarla ilgili sonra şöyle söyleyecekler, 'silahı bırakırlarsa...' Mansur Yavaş da aynı şeyi söylüyor. Boyuna posuna endamına yakışmaz. Neyi bırakacaklar? 86 terörist kalmış Türkiye'de. Adım atamıyorlar" şeklinde konuştu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu katıldığı bir yayında Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı ABB Başkanı Mansur Yavaş'a yönelik sert eleştirilerde bulundu. Yavaş'ın her miting programında "Bizi terör örgütleriyle suçlayanlara ‘Hadi oradan’ deyin. " sözlerine karşılık İçişleri Bakanı Soylu Yavaş'ı HDP üzerinden eleştirdi.

Soylu, şu ifadeleri kullandı:

Terör örgütü PKK on binlerce insanı, çoluğu cocuğu öldürecek... Bütün bunlarla ilgili sonra şöyle söyleyecekler, 'silahı bırakırlarsa...' Mansur Yavaş da aynı şeyi söylüyor. Senin milliyetçiliğine yazık. Bunların ciğerleri beş para etmez. İktidar için her şeyi yaparlar.

'86 TERÖRİST KALDI'

'Kendi silah bırakacaklarını söylüyorlar, belki Meclis'e gelince bırakırlar.' Zaten Meclis'e ilk kez geliyorlar Mansur Bey! Sen bu milleti herhalde kendin gibi zannettin. Ayıp ya, hiç olmazsa sus. Milliyetçiyim diye sağda solda söylüyorsun. Boyuna bosuna endamına yakışmaz. Neyi bırakacaklar? 86 terörist kalmış Türkiye'de. Adım atamıyorlar.

'KARAYILAN DİLİYLE KONUŞMAK YAVAŞ'A YAKIŞIR MI?'

Selo’nun, Murat Karayılan’ın diliyle konuşmak Mansur Yavaş’a yakışır mı? Ayıp değil mi? Ne olacak seçim alacak... Ankara'da aldın da ne oldu? İstanbul'da aldı da ne yaptı? İstanbul'da aldığı belediyede vaatlerin yüzde 86'sını hiç yapamamış...

HDP’yi meşrutiyet çizgisine sokan terör örgütüyle aynı kefededir. Mansur Yavaş gibi adamlar pespaye tiplerdir. Ona kukla gibi bir görev vermişler, Türkiye’nin milliyetçi kanadını da sen savun diye…

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (8)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
8 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN