Topraktan bir anda fırladı! Tek ısırıkla çiftçiyi hastanelik etti...

Topraktan bir anda fırladı! Tek ısırıkla çiftçiyi hastanelik etti...

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte yılanlar yuvalarından çıkmaya başladı. Ülkemizde de sıklıkla görülen yılan vakalarına bir yenisi daha eklendi. Topraktan bir anda fırlayarak dehşet saçtı! Dev yılan tek ısırıkla çiftçiyi hastanelik etti. Uzmanlar acil durum ilan etti. O ilimizde korkulan istila başladı!

Havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar kış uykusunda uyandı. Doğaya akın eden yılanlar bu sefer insan yaşamına dahil oldu. Paylaşılan görüntüler korkunç. Topraktan bir anda fırladı! Dev yılan tek ısırıkla çifçiyi hastanelik etti. Uzmanlar bölge halkını son dakika olarak uyardı. O ilimizde yılan istilası başladı! Gördüğünüz gibi kaçın.

ghghgh-2023-06-22t140035-118.jpg

Son dönemde yılan haberleri vatandaşlar tarafından yakından takip edilmekte. Aydın'dan gelen son görüntüler ise herkesi şoke etti. Dev yılan tek ısırıkla çiftçiyi hastanelik etti.

TOPRAKTAN BİR ANDA FIRLADI!

Aydın'ın Uzundere Mahallesi'nde 48 yaşındaki M.A. tarlada hayvanlarını otlatırken dev yılanın saldırısına uğradı. Topraktan bir anda fırlayarak ısırdı. İhbar üzerine bölgeye 112 Acil Çağrı Merkezi ekipleri sevk edildi.

TEK ISIRIKLA ÇİFTÇİYİ HASTANELİK ETTİ

Olay yerine yelen sağlık ekipleri M.A.'ya ilk müdahaleyi yaparak ambulansla Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Hastanede tedavi altına alınan M.A.'nın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

ghghgh-2023-06-22t140048-801.jpg

UZMANLAR UYARDI: O İLİMİZDE İSTİLA BAŞLADI

Paylaşılan görüntüler sonrası uzmanlar acil durum ilan etti. Bölge halkını son dakika olarak uyaran yetkililer, havaların ısınmasıyla yılan saldırıların daha da artacağını belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN