Türkiye'de en soğuk gece o ilde kaydedildi! Termometreler resmen dibi gördü: Eksi 18 derece...

Türkiye'de en soğuk gece o ilde kaydedildi! Termometreler resmen dibi gördü: Eksi 18 derece...

Türkiye'de havaların hızla soğumasıyla birlikte sıcaklıklar günden güne düştü! Ülkede ise en soğuk gece o ilde kaydedildi! Termometreler dibi gördü! Sıcaklık eksi 18'lere kadar düştü...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 1700 Otomatik Meteoroloji Gözlem İstasyonu'ndan alınan verilere göre, Türkiye'de bu gece en düşük sıcaklık Bolu'da kaydedildi.

EN DÜŞÜK SICAKLIK KARTALKAYA'DA KAYDEDİLDİ

en-soguk-kent.jpg

Kartalkaya Kayak Merkezi'nde hava sıcaklığı eksi 18,3 derece olarak ölçüldü, bu da Bolu'yu Türkiye'nin en soğuk ili haline getirdi.

İKİNCİ SIRADA ERZURUM, ÜÇÜNCÜ SIRADA ERZİNCAN YER ALIYOR

Ülke genelindeki soğuk hava dalgasının etkisiyle, Türkiye'nin en soğuk ikinci bölgesi eksi 17,5 dereceyle Erzurum Palandöken oldu. Üçüncü sıradaysa eksi 16 dereceyle Erzincan Sakalsultan Geçidi yer aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN