Türkiye'nin en zehirli yılanı! Uzmanlar bu illerde yaşayan vatandaşları uyardı, istila başladı... Camları kapıları kilitleyin!

Türkiye'nin en zehirli yılanı! Uzmanlar bu illerde yaşayan vatandaşları uyardı, istila başladı... Camları kapıları kilitleyin!

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte yılanlar kış uykusundan uyandı. Doğaya akın eden yılanlar zaman zaman insan bölgelerine dahil olurken gelen son görüntüler herkesi korkuttu. Türkiye'nin en zehirli yılanı! Uzmanlar bu illerde yaşayan vatandaşları son dakika olarak uyardı. Büyük yılan istilası başladı! Camları kapıları kilitleyin!

Havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar dört bir yandan çıkmaya başladı. Ülkenin her yerinden yılan haberleri gelmeye devam ederken o ilimizden gelen görüntüler tüyleri diken diken etti. Türkiye'nin en zehirli yılanı! Uzmanlar bu illerde yaşayan vatandaşları uyardı. Yılan istilası başladı! Evinizin camlarını kapılarını hemen kapatın.

fddfdf-15.jpg

Son dönemde yılan haberleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Ağrı'dan gelen görüntüler ise herkesin ağzını açık bıraktı. Sokağa çıkan yılanlar büyük paniğe neden oldu.

TÜRKİYE'NİN EN ZEHİRLİ YILANI!

Sıcaklıkların artmasıyla birlikte yılanlar hızla çoğalmaya başladı. Ülkenin her yerinden yılan görüntüleri gelmeye devam ederken Ağrı'dan gelen haber yürekleri ağızlara getirdi. Dev yılanlar mahalleyi bastı. Vatandaşlar yılanları fark edince kaçacak yer aradı. Uzmanlar uyardı Ağrı, Ardahan, Kars, Erzurum, Bitlis, Muş ve Van'da yaşayan vatandaşların dikkatli olmasını söyledi.

DEV YILANLAR SOKAKLARA AKIN ETTİ

Ağrı’nın merkeze bağlı Küpkıran Mahallesi'nde bulunan bir sokakta yılan istilası başladı. Sokağa akın eden yılanlar büyük paniğe neden oldu. Yolda yürüyen vatandaşlar o anları cep telefonlarının kamerasıyla anbean kaydetti.

hghghg-2023-07-12t164902-539.jpg

UZMANLAR UYARDI: O İLİMİZDE İSTİLA BAŞLADI

Paylaşılan görüntüler sonrasında uzmanlar acil durum uyarısında bulundu. Hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte yılan vakalarının daha da artacağını belirten yetkililer, bölge halkının yılan saldırılarına karşı dikkatli olunması konusunda önerilerde bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN