13 saniyede 3 zili bulana dahi ödülü! Gözlerinizin keskinliğini test etmeniz için büyük fırsat!

13 saniyede 3 zili bulana dahi ödülü! Gözlerinizin keskinliğini test etmeniz için büyük fırsat!

Bugün sizler için hazırladığımız optik illüzyon testinde 12 saniyelik süre içinde gizli üç zili bulmanız gerekiyor. Verilen süre içinde gizli zilleri bulanların üstün görsel hafızaya sahip olduğu biliniyor. Bakalım siz 12 saniyelik sürede gizli zilleri bulabilecek misiniz.

Macar ressam ve illüstratör Dudlof'un hazırladığı görselde; Noelde eğlence düzenleyen tavşan, tilki, ayı, kaplumbağa ve yılbaşı ağacı bulunuyor. Bu testte, sizden istenen görselde gizlenen 3 zili bulmanız. Bakalım, 12 saniyelik sürede sizden istenen üç zili bulabilecek misiniz...

SADECE 12 SANİYENİZ VAR

Kimi insanlar gizli zilleri çok kolay bulsa da, kimilerinin bulması biraz zaman alıyor. Gizli zilleri verilen sürede yalnızca üstün gözlem becerisi olanlar bulabiliyor.

Ortalama gözlem becerisi olanların gizli zilleri bulması 12 saniyeyi geçebilir. Ancak, üstün gözlem becerisi olanlar için de 12 saniye uzun bir süre olabiliyor.

GÖRSELE ODAKLANIN!

Ziller, görseldeki renkli bölgelere yerleştirildiğinden ilk bakışta fark etmeniz kolay olmayacaktır. Görselde zeki bir şekilde gizlenen zillerin hemen fark edilmesi için büyük bir çaba göstermek gerekiyor.

ZİLLERİN NEREDE OLDUĞUNU BULABİLDİNİZ Mİ?

Eveettt sürenizin sonuna geliyoruz. Peki, siz görselde gizlenen zilleri bulabildiniz mi? Eğer hala üç zili bulamadıysanız gelin aşağıdaki görselle size yardımcı olalım.

 optik illüzyon

Zillerin ilki resim çerçevesinde, 2. çorapların arasında, 3. ise yılbaşı ağacının üzerinde duruyor. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN