20 gün içinde hesaplara yatacak! TCKN 2,4,6 olanlara PTT'den 1.100 TL ödeme!

20 gün içinde hesaplara yatacak! TCKN 2,4,6 olanlara PTT'den 1.100 TL ödeme!

Dar gelirli ve ihtiyaç sahibi ailelere devlet tarafından sosyal destek ödemesi yapılmaktadır. Bu ödemeler aileleri, kadınları ve çocukları kapsarken hastalar, işsizler, yaşlılar ve engelliler de devlet tarafından ödeme alabilmektedir. Birçok farklı isimde sosyal destek ödemesi yapılırken ihtiyaç sahibi ailelere 1.100 TL ödeme yapılacağı açıklandı. İşte ödemeler hakkındaki tüm detaylar…

Aile Bakanlığı tarafından dar gelirli aileler için ödemeler devam ederken Aralık ayı kapsamında yapılacak olan destek ödemeleri için araştırmalar da hız kazandı. Kişi başına düşen aylık gelir kapsamında ödemeler hesapları aktarılıyor. Gelir miktarı kapsamında yapılan ödemeler dikkat çekerken bakanlık 1.100 TL ödemelerin ailelere verileceğini söyledi.

AİLELERE ÖDEME YAPILIYOR

Türkiye Aile Destek Programı kapsamında dar gelirli aileler için sosyal destek ödemeleri devam ediyor. Hane içerisinde kişi başına düşen aylık gelir hesaplaması yapılarak ödemeler gerçekleştirilirken Aralık ayı kapsamında yapılan ödemelerde hesaplara aktarılmaya başladı.

Aile destek paketi ödemeleri

BAKANLIK AÇIKLAMA YAPTI

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı resmi internet sayfası üzerinden bir açıklama yaptı. Yapılan açıklama kapsamında program dahilinde yer alan ödemeler için uygulamanın sürdürüleceği söylendi.Destek ödemeleri kapsamında ay sonunda ödeme işlemlerinin güncel veriler kapsamında hesaplara yatırılacak açıklandı. Bakanlık tarafından yapılan açıklamada “İşlemleri takip eden ayın ilk haftasında ise hak sahibi vatandaşlarımıza Türkiye Aile Destek ödemeleri ulaştırılacaktır." ifadeleri yer aldı.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN