Aile dizisinde siyasi gönderme mi yapıldı? Ay Yapım'dan açıklama geldi

Aile dizisinde siyasi gönderme mi yapıldı? Ay Yapım'dan açıklama geldi

'Aile' dizisinin yapım şirketi Ay Yapım, siyasi gönderme olarak yorumlanan "ampul sökme" sahnesiyle sosyal medyada gündem olan dizi hakkında açıklama yaptı. Yapım şirketi, söz konusu sahneye farklı anlamlar yüklendiğini belitti.

Son dönemin en popüler yapımlarından, Show Tv'de ekranlara gelen 'Aile' dizisindeki bir sahne, sosyal medyaya damga vurdu. Söz konusu sahnede Leyla’nın (Canan Ergüder) gece lambasının ampulünü söktükten sonra oğluna sarılıp “Hiç kimsenin geleceğinizi çalmasına izin vermeyeceğim” demesi siyasi bir gönderme olarak algılandı. Konuyla ilgili çok fazla yorum gelince dizinin yapım şirketi Ay Yapım yazılı bir açıklama yaptı.

1-012.jpg

'DİZİNİN KENDİ KONUSU İLE İLGİLİ BİR SAHNE'

Ay Yapım, konuya açıklık getirmek adına şu açıklamayı yaptı:

"Aile dizimizin dün yayınlanan bölümündeki bir sahneye sosyal medyada farklı anlamlar yüklenildiğini gördük. Bu sahnenin dizimizin senaryo ve karakter hikayesinin devamını sağlaması dışında hiçbir farklı amacı ve anlamı yoktur. Diziyi izleyenlerin de bildiği üzere bu sahne dizinin önceki ve sonraki akışı ile uyumludur ve tamamen dizinin kendi konusu ile ilgili bir sahnedir."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN