Baykuşların arasından kediyi bulabilecek misin? 10 saniye içerisinde bulanların IQ'su en az 150 çıkıyor...

Baykuşların arasından kediyi bulabilecek misin? 10 saniye içerisinde bulanların IQ'su en az 150 çıkıyor...

Optik illüzyon testleri birçok açıdan şahısları sınava sokmanın en kolay yollarından birisidir. Dikkat özelliği ve çevikliği ölçen testler aynı zamanda IQ'nuzu da ölçebilir. Optik illüzyon testlerinden bir tanesi olan baykuş testini sizlere sunduk. Baykuşların arasında kalan kediyi 10 saniye içerisinde bulmanız gerekiyor. İşte başlıyoruz...

10 SANİYEDE BULANLARIN IQ'SU EZ AZ 150

Optik illüzyon testleri son zamanlarda sık sık gündemde yer almayı başarıyor. IQ'sunu test etmek isteyen vatandaşların yanı sıra görsel zekasını ve çevikliğini de test etmek için çözümlemeye çalışanlar oluyor. Optik yanılsama ile birlikte göz ile algılanan görselin beyin tarafından algılanması gerekir.

Bu süre içerisinde bazen çok kısa bazen de uzun vaktinizi alabilir. Yazımızda yer alan konuda optik yanılsama testi aynı zamanda algınızı da test ediyor. Sizlere fayda sağlayacak olan optik illüzyon testini arkadaşlarınız ile paylaşabilirsiniz.

Süre tutarak bu testi bir yarış haline getirmek de sizin elinizde. Optik illüzyon konusunda yukarda yer alan resimde göründüğü üzere yüzlerce baykuş bulunuyor. Baykuşların arasında bir kedi var. Bu kediyi bulmak için ise 10 saniye süreniz var. Peki kediyi bulabilecek misiniz?

byake-aaq2-001.webp

GÖRSELDEKİ KEDİYİ 10 SANİYEDE BULUN!

Titizlikle yapılan optik illüzyon testleri sizlerin zekanızı ve çevikliğinizi zorlayabilir. Yüzlerce baykuş arasından kediyi bulmak zorlayıcı gelebilir. Elinizden geldiği kadar hızlı bir şekilde kediyi bulmaya odaklanmalısınız kediyi 10 saniye içerisinde bulmanız gerekir.

Yapılan açıklamalara göre kediyi 10 saniye içerisinde bulan insanların IQ'su genellikle 150 seviyelerinde oluyor. Zeki olduğunuzu kanıtlamak için büyük bir fırsat ayağınıza geldi. Kediyi kaç saniyede bulduğunuzu yorumlar kısmında paylaşabilirsiniz. Bakalım 10 saniyeden önce bulabilecek misiniz?

! CEVAP AŞAĞIDA !

katte-7lv4.webp

SÜRENİZİ YORUMLARA YAZABİLİRSİNİZ

Cevap kısmına gelmeden kediyi yüzlerce baykuş arasından bulabildiyseniz tebrik ederiz. Zekânız ve çevikliğiniz mükemmel derecede denilebilir. Testi çözmek için direkt olarak cevap kısmına gelen okuyucular ise kendini kandırmayı başardı.

Görselde yer alan kediyi 10 saniye içerisinde bulmanız gerektiğini biliyorsunuz. Kendisine güvenen yorumlara kediyi kaç saniye içerisinde bulduğunu yazabilir. 10 saniyeden daha fazla sürede bulan kişiler kesinlikle çekinmesin, çünkü gerçekten zor bir test.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN