Bu 150 yıllık optik illüzyonda gizli 14 hayvan var! Sadece IQ'su 160'ın üstünde olanlar 15 saniyede bulabiliyor!

Bu 150 yıllık optik illüzyonda gizli 14 hayvan var! Sadece IQ'su 160'ın üstünde olanlar 15 saniyede bulabiliyor!

Bu eski optik illüzyon resminin içine gizlenmiş birkaç hayvan var. Senin için zorluk hepsini verilen süre içinde bulmak. Yapabilir misin? Yalnızca üstün gözlem becerileri olan kullanıcılar 15 saniyede bulabiliyor.

Optik illüzyonlar, beynimizin gerçeklikten farklı bir şey algıladığı görsel olgulardır. Bir şeylerin gerçekten orada olmadığını düşünmemiz için bizi kandırabilirler veya var olmayan şeyleri görmemiz için gözlerimizi kandırabilirler.

Optik yanılsama resimleri genellikle üçgenler, daireler, kareler, dikdörtgenler vb. gibi basit şekiller kullanılarak oluşturulur. Daha sonra bu şekiller, yanılsamayı oluşturmak için çeşitli şekillerde düzenlenir.

Amaç, gerçekte orada olmayan veya göz önünde saklanan şeyi görmektir. Aklınızı başınızdan alacak zorlu bir mücadeleye hazır mısınız? Başlayalım.

1-005.jpg

RESİMDEKİ GİZLİ HAYVANLARI TESPİT EDİN

Bu optik illüzyonda ormana benzeyen bir görselin görüntüsünü görebilirsiniz. Resim yüz elli yaşında, ilk kez 1872'de basılmış. Resim, ünlü olarak Sorunlu Tilki olarak bilinir.
Bu bulmacada gizlenmiş birkaç hayvan var. Hepsini bulabilir misin?

Bu optik illüzyon testi için süre sınırı 15 saniyedir ve süreniz şimdi başlıyor. Her şey gönlünce olsun.
Unutmayın, bu optik illüzyon testini çözmek için sadece 15 saniyeniz var.

GİZLİ HAYVANLARI BULDUN MU?

Gizli hayvanları henüz bulamadınız mı? Değilse, size küçük ama önemli bir ipucu vermemize izin verin. Optik illüzyon testi ipucu: Görüntüde gizlenmiş 14 hayvan var.. Şimdi, hepsini fark ettin mi?

Optik illüzyonlar, beyni bir şeyi gerçekte olduğundan farklı algılaması için kandıran görsel olgulardır. Bu illüzyonlar, hareket ediyor veya şekil değiştiriyor gibi görünen basit modellerden fizik yasalarına meydan okuyormuş gibi görünen daha karmaşık görüntülere kadar pek çok biçim alabilir.

Hem merak uyandırıcı hem de kafa karıştırıcı olabilirler, bu da onları bilim adamları için popüler bir çalışma konusu ve her yaştan insanın eğlenmesi için eğlenceli bir bulmaca haline getirir.

OPTİK İLLÜZYON CEVABI

Süre doldu. Gizli hayvanları bulabildiniz mi? Bazılarınız şimdiye kadar optik illüzyon resmindeki gizli hayvanları bulmuş olabilir. Ancak, hayvanları bulamayan birçok kişi var.

Bu optik illüzyon IQ testinde, gizlenmiş hayvanları 15 saniyede tespit etmeniz gerekiyordu. Hayvanları bulamamanız durumunda üzülmeyin. İşte bu optik yanılsama bulmacasının çözümü.

2-001.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN