Bu optik illüzyonda gizlenen 4 hayvanı bulursan üstün zekalısın! Sadece IQ'su yüksek insanlar gizli hayvanları buluyor!

Bu optik illüzyonda gizlenen 4 hayvanı bulursan üstün zekalısın! Sadece IQ'su yüksek insanlar gizli hayvanları buluyor!

Bu optik illüzyon görüntüsünde dört hayvan var. Resimde bir Antilop, Yarasa, Flamingo ve Tilki bulamayacağınıza bahse gireriz. 11 saniyede bu hayvanları fark edenlerin zeka seviyesi yüksek çıkıyor. Yapabilir misin?

Optical illüzyonlar interneti kasıp kavurdu ve netizenler optik illüzyonları çözmeye yönelik doyumsuz arzularını doldurmak için gittikçe daha fazlasını istiyorlar. Optik illüzyonları çözmek eğlencelidir, bu da onları harika bir eğlence kaynağı yapar ve zekanızı ve gözlem becerilerinizi test etmek için akranlarınıza meydan okumak için kullanılabilirler.

Optik İllüzyonlar, popüler kültürün ayrılmaz bir parçası haline geldi. Netizenler, algı seviyeleri hakkında bir fikir edinmek için bu tür optik illüzyon resimleriyle ilgilenme eğilimindedir.

Bazıları için bir eğlence aracı ve bir beceri testi görevi görürken, araştırmacı bilim adamları gibi diğerleri için optik illüzyonlar beynimizin çalışma şeklini test etmenin bir yoludur.

kapak.jpg

RESİMDEKİ GİZLİ HAYVANLARI BULABİLİR MİSİN?

Araştırmalar, beynimizin bu optik illüzyonlara nasıl tepki verdiği ve beynin hangi bölümünün daha fazla kullanıldığını içerir. Eğlenceli optik illüzyon meydan okumalarının bu kadar değerli bir yanı olacağı kimin aklına gelirdi? Tüm bunlar, kendiniz ve arkadaşlarınız için bir optik yanılsama testi yapmakla ilgilenmenize neden oluyor mu? Devam et ve bunu dene.

Bu sahil resminde güzel ve güneşli bir gün olduğunu görebilirsiniz. Gemiler, yolcu ve malları uzak yerlere ulaştırmak için yollarına devam ediyor. Ayrıca kayaların tepesindeki şirin küçük kulübeden gözlerinizi alamıyorsunuz. Rüya gibi, değil mi?

Bazılarınız böyle bir yerde yaşamayı ve doğanın güzelliğini yaşamayı hayal etmiş olabilir, değil mi? Umarız hayalleriniz bir gün gerçek olur. Şimdi optik illüzyon mücadelemize geri dönelim.

MANZARANIN İÇİNE GİZLENEN HAYVANLARI BULUN

Manzara o kadar çekici ki hayvanlar bile gelip güneşte ıslanmaya karşı koyamıyor.
Bu resimde de denizin tadını çıkaran gizli bir antilop, yarasa, flamingo ve tilki var.
Mükemmel gözlem becerilerine sahip birinin dört hayvanı da 11 saniyede tespit etmesi gerekir. Sen onlardan biri misin? Şimdiye kadar kaç tanesini fark ettiniz?

Şimdiye kadar herhangi bir başarı elde edemiyorsanız, kaya yapısına yakından bakmayı deneyin. Şimdi bazı hayvanları görebiliyor musun? Size bir ipucu daha verelim. Tüm hayvanlar tek bir yerde değil ve resimde dağılmış durumda. Süre doldu.

OPTİK İLLÜZYON CEVABI

Resimde dört hayvanın nerede saklandığını kontrol etmenin zamanı geldi.

Antilop: Kayanın tam ortasında yer alan antilopun kulübeye kadar uzanan bacakları görülmektedir.

Yarasa: Yarasa, antilopun sağ tarafında bulunur ve kanadını gererek güneş ışığını emer.

Flamingo: Flamingo, resmin sol tarafında çalıların yanında bulunabilir.

Tilki: Tilki görüntünün sağ tarafında kayaların üzerinde bulunabilir ve antilobun aksi istikametinde koşmaktadır. Aynı zamanda antilopun sol tarafındadır.

2-005.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN