Türkiye'nin en 'pahalı' oyuncusu Çağatay Ulusoy

Türkiye'nin en 'pahalı' oyuncusu Çağatay Ulusoy

Son olarak dijital platformda yayınlanan 'Terzi' dizisinde canlandırdığı karakterle adından söz ettiren Çağatay Ulusoy'un yeni dizisi belli oldu. Ulusoy, Hürer Ebeoğlu'nun yazdığı 'Gaddar' dizisiyle izleyiciyle buluşacak. Öte yandan ünlü oyuncu yaptığı anlaşmayla Türkiye’nin en pahalı oyuncusu oldu.

Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy, Fox TV ekranlarında izleyicilerle buluşacak olan 'Gaddar' dizisi için hazırlıklara başladı. Ay Yapım dizisinde Levent rolünü canlandıracak olan oyuncu, bölüm başına alacağı ücretle ise rekor kırdı.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, şimdiye kadar bölüm başına alınan en yüksek ücrete imza atan Ulusoy'un bölüm başına 2 milyonu aşan bir ücret geçecek. Böylece Çağatay Ulusoy, 'Aile' dizisiyle 1,5 milyona anlaşan Kıvanç Tatlutuğ’u aldığı ücrette geçmiş oldu.

Hürer Ebeoğlu'nun yazdığı 'Gaddar' dizisini Sinan Öztürk yönetecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN