Çağatay Ulusoy’a Ay Yapım'ın merakla beklenen dizisinden teklif

Çağatay Ulusoy’a Ay Yapım'ın merakla beklenen dizisinden teklif

Son olarak Netflix’te ‘Terzi’ dizisiyle büyük beğeni toplayan ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy’a merakla beklenen ‘Gaddar’ dizisinden başrol teklifi götürüldü. Dizinin yönetmenliğini Çukur ve Üç Kuruş’u yöneten Sinan Öztürk yapacak.

Peş peşe rol aldığı dijital projelerle gündemden düşmeyen ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy’a, merakla beklenen “Gaddar” dizisinden teklif gitti.

Birsen Altuntaş’ın haberine göre, kulislerden sızan yeni bilgiye göre Ay Yapım ‘Gaddar’ dizisi için başarılı oyuncuya teklif götürdü.

DİZİYİ ÇUKUR VE ÜÇ KURUŞ’UN YÖNETMENİ ÇEKECEK

Yapım şirketinin ocak ayı için çekmeyi planladığı diziyi öne aldığı ve eylül sezonu için düşündüğü ve Ulusoy’un kapısını çaldığı öğrenildi. Ünlü oyuncu senaryoyu okuduktan sonra kararını bildirecek. Hürer Ebeoğlu‘nun yazdığı “Gaddar”ı Çukur ve Üç Kuruş’u yöneten Sinan Öztürk çekecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN