Canlı yayında gelen itiraf sonrası stüdyo buz kesti! Sunucu ne diyeceğini bilemedi! İki çocuk annesi kadın her şeyi İfşa etti...

Canlı yayında gelen itiraf sonrası stüdyo buz kesti! Sunucu ne diyeceğini bilemedi! İki çocuk annesi kadın her şeyi İfşa etti...

Beyaz TV ekranlarında yayınlan "Hayatta Her Şey Var" programına yayına bağlanan bir kadının itirafı damga vurdu. Kocasının kendisini aldattığını söyleyen kadının itirafı sonrası sunucu Nur Viral büyük şaşkınlık yaşadı.

Hafta içi her gün Beyaz TV ekranlarında yayınlanan “Hayatta Her Şey Var” programına bağlanan iki çocuk annesi kadın söyledikleriyle herkesi şaşırttı. Eşinin sürekli kendisini aldattığını söyleyen kadın, yaşadıkları karşısında Nur Viral'dan yardım istedi.

Aile, evlilikler ve dini konular ele alındığı programda izleyiciler, yayına bağlanarak uzman konuklara yaşadıkları sorunları danışıyor. Gazeteci Sevda Türküsev'in konuk olduğu programa 2 çocuk annesi bir kadının anlattıkları damga vurdu.

nur.jpg

CANLI YAYINDA KOCASINI İFŞA ETTİ

Telefon ile yayına bağlanan kadın, ''Ben 32 yaşında 2 çocuk annesiyim. İkinci evliliğimi yaptım. İkinci evliliğimde eşim sosyal medyadan tanıdığı kişilerle sürekli konuşuyor. Yani beni aldatıyor. İlk konuştuğu yakaladığım kişi eskiden birlikte olduğu kişi. Ondan gayrimeşru bir çocuğu var. Onu yakaladığımda sordum ve ismini söyledi kendisi anlattı bir kızı olduğunu. Genelde daha önce birlikte olduğu kadınlarla da konuşmaya devam ediyor ve ben bunları yakalıyorum' dedi.

Kocasının defalarca kez kendisini aldattığını söyleyen kadına Sevda Türküsev ise 'Eğer imkanın varsa hemen boşan bu adamdan. Bir şey olmaz. Niye uğraşıyorsunuz? Çocuk yapmadan boşan kardeşim. Rezil bir şey' dedi.

vsrai.jpg'KÜÇÜK DİLİMİZİ YUTTUK'

Sunucu Nur Viral ise 'Böyle bir evlilik olur mu? Yalanlar üzerine kurulmuş bir evlilik. Küçük dilimizi yuttuk' diyerek isyan etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN