Çiçeklerin arasında gizli bir yengeç var! 9 saniyede bulanların IQ'su en az 140 çıkıyor! Zekanı test et

Çiçeklerin arasında gizli bir yengeç var! 9 saniyede bulanların IQ'su en az 140 çıkıyor! Zekanı test et

Bu seferki meydan okuma, her zamanki gibi kolay değil ama eminim çok keyif alacaksınız. Şimdi, bir çiçek tarlasının ortasında yakalanması zor bir yengeci bulmak zorundasınız. Durum ciddi olduğu için kendiniz hazırlayın. Çiçeklerin arasında gizlenen yengeci bulmak için yalnızca 9 saniyen var.

Her zaman olduğu gibi, yeni bir görsel mücadeleye hoş geldiniz. Korkmadan gireceğinizi zaten biliyoruz ve orta zorlukta olsalar bile görsel zeka bulmacaları söz konusu olduğunda heyecan yapan birçok okuyucumuz var.

Bir kez daha size Macar tasarımcı Gergely Dudás'ın yarattığı, her zaman güvenilir olan eğlenceli bir zeka oyununu sunuyoruz. Bu vesileyle, aşağıdaki resimde çiçeklerinin arasına akıllıca gizlenmiş küçük bir yengeç bulmanız gerekiyor.

3-011.jpg

RESİMDEKİ GİZLİ YENGECİ GÖREBİLİR MİSİN?

Bu meydan okumaya biraz heyecan katmak adil olur. Zamanlayıcınızı yaklaşık 9 saniyeye ayarlamanız yeterli. İnsanların sadece %1'i 9 saniye içinde gizli yengeci bulabiliyor. Yoksa sende %1'in içinde misin? Yukarıdaki resme bak ve bunu test et.

Eğer gizli yengeci bulamazsanız dert etmeyin, size yazının sonnda çözümü göstereceğiz. ama mücaleye katılmadan aşağıda kaydırıp hile yapmayın.

GİZLİ YENGECİ GÖRDÜN MÜ?

Optik illüzyonlar, gözlem becerilerinizi ve zekanızı test etmenin iyi bir yoludur. Burada da benzer bir test yapılıyor ve yukarıdaki resimde yengeci 11 saniye içinde bulmanız gerekiyor. Zekanızı test etmenin iyi bir yolu olarak görülse de, bunu yapmanın tek yolu bu değildir. Ancak, IQ seviyenizi gerçekten bilmek istiyorsanız, profesyonelce oluşturulmuş IQ testleri öğrenmenin en iyi yoludur.

Resme dikkat ederseniz çok sayıda çiçek görebilirsiniz ve bu çiçeklerin arasında saklanan bir yengeç vardır.

ZEKA BULMACASI CEVABI

Zaman doldu. Kaçınız yengeci zaman sınırından önce buldu? Yengecin nerede saklandığını merak mı ediyorsunuz? O zaman çözüm için aşağıyı okumaya devam edin. Çözüme geçmeden önce, yengeci görenleri kocaman bir alkışlamak istiyoruz. Kartal gibi gözleriniz var. Şimdi. çözümü kontrol edelim.

4-004.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN