Çipli kimlik kartı olana ödemeler başladı! 50.000 TL almak için beklemeye gerek yok! Bu şartla anında hesapta

Çipli kimlik kartı olana ödemeler başladı! 50.000 TL almak için beklemeye gerek yok! Bu şartla anında hesapta

Kamu bankaları acil nakit ihtiyacı olanlar için yeni bir kredi kampanyası başlattı. Bu kampanya kapsamında, kredi notu yeterli olan herkes uygun faiz oranları ve geri ödeme seçenekleriyle bankalardan ihtiyaç kredisi kullanabilecek. İşte, özel bankalar tarafından başlatılan kredi kampanyasının detayları...

Türkiye'nin önde gelen özel bankaları tarafından başlatılan ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında, acil nakit ihtiyacı olanlar bankadan kredi kullanabilecek. Ekonomik sıkıntıda olan ve acil nakite ihtiyacı olanların cebini rahatlatmak amacıyla başlatılan kampanyanın başvuru şartları da belli oldu.

En yakın banka şubesinden başvuru işleminizi yapabileceğiniz bu kredi kampanyasından sadece özel bankalar üzerinden değil kamu bankaları üzerinden de faydalanabilirsiniz.

KAMU BANKALARI DA UYGUN FAİZLERLE KREDİ VERİYOR!

Özel bankalarda olduğu gibi kamu bankalarında da yeni kredi kampanyaları başladı. Nakit ihtiyacı olanlar Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank üzerinden 100.000 TL'yi bulan ihtiyaç kredisi kullanabilirler. Özel bankaların ihtiyaç kredisini kullanmak isteyenler en yakın banka şubesi üzerinden başvurularını saniyeler içinde tamamlayarak ödemelerini alabilirler.

 ihtiyaç kredisi

İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURULARI NASIL YAPILIYOR?

- TEB Bankası'nın ihtiyaç kredisine SMS'le başvurmak için 4466'ya T.C kimlik numaranızı gönderebilir aynı zamanda mobil bankacılıktan da başvurunuzu yapabilirsiniz.

- Akbank'ın ihtiyaç kredisini kullanmak için T.C kimlik numaranızı yazıp 4425'e mesaj göndererek 36 ay vadeli kredi seçeneğinden faydalanabilirsiniz.

- Garanti BBVA ile İş Bankası'nın kredileri için de mobil uygulamalardan ya da banka şubelerinden başvurunuzu yapabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN