Deniz Akkaya'ya kötü haber! Şok soruşturma! 13 yıla kadar hapis istemi...

Deniz Akkaya'ya kötü haber! Şok soruşturma! 13 yıla kadar hapis istemi...

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremin ilk gününden bu yana afetzedelere destek olan Haluk Levent'i hedef alan Deniz Akkaya'ya kötü haber. Ünlü şarkıcının şikayetinin ardından İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Deniz Akkaya hakkında "Kamu Kurum ve Kuruluşlarını tahkir ve aşağılama", "Yanıltıcı bilgiyi alenen yayma", "Tehdit, hakaret ve iftira" suçlarından soruşturma açtı.

6 Şubat'ta Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan'da meydana gelen depremler afet bölgesinde büyük bir yıkıma neden olurken yaklaşık 50 bin vatandaşımızın ise hayatını kaybetmesine neden oldu.

AHBAP Derneği kurucusu ve başkanı Haluk Levent, depremin meydana geldiği ilk günden bu yana depremzedelerin yaralarını sarmak için mücadele ederken eski manken Deniz Akkaya'nın Haluk Levent'e yönelik sözleri tepki topladı.

Haluk Levent'in ABD'de kara para aklamaktan yargılanan Sezgin Baran Korkmaz'la bir fotoğrafını paylaşarak çeşitli iddialarda bulunan Deniz Akkaya, Haluk Levent'i dolandırıcı olmakla itham etmiş, Akkaya'nın suçlamalarına karşı çıkan ve iddiaların ispatlanmasını isteyen Haluk Levent, suç duyurusunda bulunmuştu.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Haluk Levent'in şikayeti sonrasında harekete geçerek Deniz Akkaya hakkında "Kamu Kurum ve Kuruluşlarını tahkir ve aşağılama", "Yanıltıcı bilgiyi alenen yayma", "Tehdit, hakaret ve iftira" suçlarından soruşturma açtı.

DAVA AÇILIRSA 13 YILA KADAR HAPSİ İSTENECEK

Habertürk'ün aktardığına göre; savcılık, bu soruşturma kapsamında Deniz Akkaya'nın ifadesinin alınması için kolluk kuvvetlerine müzekkere yazdı. Savcılık dava açarsa Deniz Akkaya, 5 ayrı suçtan toplam 13 yıla kadar hapis istemiyle yargılanacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN