Dilan Polat kırmızı Ferrarisi ile karakola gitti! Gündem olan görüntüler büyük tepki çekti!

Dilan Polat kırmızı Ferrarisi ile karakola gitti!  Gündem olan görüntüler büyük tepki çekti!

Son dönemde isimleri kara para aklama iddialarına karışan Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın geçtiğimiz gün soruşturma kapsamında tüm mal varlıklarına el konuşmuştu. Bu olayın ardından çiftin daha önce lüks araçları ile karakola ifade vermeye geldiği görüntüler yeniden gündem oldu.

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, fenomen Dilan Polat, eşi Engin Polat ve yakınlarına ilişkin “suç örgütü kurmak ve yönetmek”, “suç örgütüne üye olmak”, “suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklamak” ve “Vergi Usül Kanunu’na muhalefet” olmak üzere 4 ayrı suçtan soruşturma yürütmeye başlamıştı.

Geçtiğimiz gün ise önemli bir gelişme yaşanmış ve Dilan Polat'la eşi Engin Polat’ın tüm mal varlıklarına el koyulmuştu. Çiftin lüks araçları da dahil tüm mal varlığı yediemine teslim edeceği konuşulurken Polat'ın kırmızı Ferrari ile Beykoz emniyetine gittiği anlar yeniden gündem oldu.

dilan-polat.jpg

KARADERE ATEŞ PÜSKÜRDÜ

Survivor yarışmasıyla tanınan Nagihan Karadere ise sosyal medyada dolanan bu görüntüleri görünce dayanamadı. Ünlü isim, 2. Sayfa'nın paylaştığı görüntülere adeta açtı ağzını yumdu gözünü. Karadere, "Sayenizde kızlar vesile olmuş oldunuz. Millet bu zor zamanda yemeye ekmek bulamazken böyle görgüsüzlük dünyada görülmemiştir. Ayrıca tüm zincir güzellik merkezleri iyice araştırılsın hepsinin sonu böyle olacak net!" diyerek diğer zincir güzellik merkezi sahiplerini de işaret etti.

İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN