Doların tansiyonunu düşüren açıklama! O tarihte dolar 5 TL olacak dedi, bombayı patlattı: Akıllara zarar dolar tahmini!

Doların tansiyonunu düşüren açıklama! O tarihte dolar 5 TL olacak dedi, bombayı patlattı: Akıllara zarar dolar tahmini!

FED faiz kararlarını açıkladı ve dolar yatırımcısı bu haber karşısında buz kesti. İşte dolar ile ilgili kritik tahmin...

HİÇ KİMSE BÖYLE BİR DÜŞÜŞ BEKLEMİYOR! DOLAR 5 LİRAMI OLACAK!

FED kararları piyasalarda önemli bir yere sahip. Fed faiz kararını açıklamasının ardından uzmanlardan önemli açıklamalar geldi. Bazı senaryoların gerçekleşmesi durumunda dolar 5 lira seviyelerine kadar düşebileceği iddia edildi.

dolar

Yatırımcısına buz kestiren bu haber sonrası dolar yatırımcılar haberin detaylarını merak ediyor. Doların durumuna ilişkin uzman görüşleri için haberin detaylarını okuyun!...

FED’in faiz kararı altın ve döviz alım satımında çok etkili oluyor. Uzmanlar ise karara istinaden piyasa tahminlerini sürekli olarak yeniliyor. Stratejist İbrahim Ufuk Kaynak, oldukça ilginç bir çıkış yaptı. Kaynak açıklamasında doların 5 liraya düşeceğini ileri sürdü.

TÜRKİYE İÇİN ÖNEMLİ 6 AY

Kaynak Türkiye’nin konumundan dolayı ekonomi ve enerji kaynaklarında önemli bir yere sahip olduğunu belirtti. Türkiye’nin 6 ay sonra gaz ve petrol merkezi olması durumunda dengelerin yeniden yazılacağını ileri süren Kaynak, dünyada Türkiye’nin konumunun yeniden belirleneceğinin altını çizdi.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN