Günün beyin yakan zeka bulmacası! İki resim arasındaki 10 farkı 21 saniyede bulabilir misin?

Günün beyin yakan zeka bulmacası! İki resim arasındaki 10 farkı 21 saniyede bulabilir misin?

Beyin testi bulmaca: Bu resimde iki benzer görüntü var. Bu iki resim aynı gibi görünüyor. Fakat ikisi birbirinden farklıdır. Tüm 10 farklılığı 21 saniye içinde bulabilir misin? Şimdi bu meydan okuma sayesinde zeka seviyenizi ortaya çıkarın.

İnternet, beyin gelişimini hızlandıracak ilginç etkinliklerle dolu ve bunlardan biri "iki resim arasındaki farkı bulun". İki benzer görüntüyü karşılaştırmayı ve iki görüntü arasındaki farkı bulmayı içerir.

Bu aktivitenin en iyi yanı, bireysel veya grup halinde denenebilmesidir. Bireysel olarak denerken, gözleminizin seviyesini ölçebilecek ve gruplar halinde oynarken, tüm farklılıkları en hızlı kimin tespit ettiğini bulabileceksiniz.

Ayrıca, hem yetişkinler hem de çocuklar bu aktiviteyi düzenli olarak uygulamaktan yararlanabilir, gözlem becerilerinizi artırmanıza yardımcı olacaktır. Fark mücadelesini hızlı bir şekilde bulmaya hazır mısınız? O zaman oynayalım.

1-004.jpg

İKİ RESİMDE ARASINDA BULUNAN 10 FARKI 21 SANİYEDE BULUN

Bu zeka bulmacası görüntüsü, bir kirpi ve bir baykuş ile birlikte bir tilki, bir yılan ve bir geyiği görebileceğiniz bir orman sahnesini göstermektedir. Ayrıca etrafa dağılmış çiçekleri ve yaprakları da görebilirsiniz.

Sizin için zorluk, benzer görünen iki resim arasındaki 10 farkı bulmaktır. Geyik ve tilki yerdeyken baykuş ve yılan ağacı işgal etmiştir.

Bu zorluğu çözmenin anahtarı, iki görüntüyü dikkatlice incelemek ve aralarında hangi öğelerin farklı olduğunu görmektir. Bir kişinin resme konsantre olmasını ve farklılıkları bulmak için gözlem gücünü kullanmasını gerektirir. Saat hızla ilerliyor. Acele et. Kaç fark buldunuz?

ZAMANINIZ DOLMADAN TÜM FARKLILIKLARI BULUN

Bir mi, iki mi, yoksa hepsi mi? Aradaki farkların hepsini gerekli süre içerisinde bulamazsanız, her zaman sonunda verilen çözümleri kontrol edebilirsiniz.

Ancak hemen çözüme atlamayın. Beyninizin yeteneklerini artırmaya yardımcı olacağından, meydan okumaya adil bir girişimde bulunun.

İki resim arasındaki 10 fark kırmızı daire içine alınmıştır. Aşağıdaki çözüme göz atın.

2-002.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN