Günün zeka bulmacası! İki resim arasındaki 3 farkı sadece üstün zekalı insanlar 10 saniyede buluyor!

Günün zeka bulmacası! İki resim arasındaki 3 farkı sadece üstün zekalı insanlar 10 saniyede buluyor!

Yan yana yerleştirilen iki benzer görüntü size aynı görünebilir. Ancak iki resim arasında 3 fark var. 10 saniye içinde resimdeki 3 farkı bulabilir misin? Şimdi bu meydan okuma ile zeka seviyenizi ve gözlem becerilerinizi test edin.

"Farkı bul" kavramı, görünüşte benzer ve yan yana yerleştirilmiş iki görüntünün olacağıdır. Benzer olsalar da, iki resim arasında bazı farklılıklar var. Meydan okumayı deneyenlerin, mücadeleyi başarıyla tamamlamak için iki resim arasındaki farkları belirli bir süre içinde görmeleri istenecektir.

Bireysel veya grup etkinliği olarak denenebilecek eğlence dolu bir meydan okumadır. Bu aktiviteye hem çocuklar hem de yetişkinler katılabilir. Hızlı bir "farkı bul" yarışmasıyla gözlem becerilerinizi test etmek ister misiniz? Harika, hadi başlayalım.

1-008.jpg

10 SANİYEDE 3 FARKI TESPİT EDEBİLİR MİSİN?

Yukarıda paylaşılan görsel, birbirinin aynısı iki resmi yan yana içeriyor. Dışarıda oynayan bir erkek ve bir kız görebilirsiniz. Kız bir beyzbol sopası tutarken erkek bir oyuncak ayı tutuyor.

Yukarıda sunulan iki resim benzer görünse de, aralarında 10 saniye içinde fark etmeniz gereken üç fark var. İlk bakışta iki resim arasındaki tüm farkları bulmak zor. Resimlere dikkatlice bakmaya çalışın, her iki resmi karşılaştırın ve dikkatinizi çeken farklılıkları belirlemeye çalışın. Gözlem becerilerinizi test etmenin etkili bir yoludur.

TÜM FARKLARI BULDUN MU?

Zaten bir veya iki fark gördünüz mü? Acele et, zaman yakında tükenecek. Bazı farklılıklar hemen tespit edilirken, diğerlerini tespit etmek biraz daha zordur. Şimdiye kadar kaç fark gördünüz? Geriye sadece birkaç saniye kaldı.

Bazılarınızın üç farkı zaten tespit ettiğine inanıyoruz. Gerçekten harika bir gözlem yeteneğiniz var. Bazılarınız hala farklılıkları arıyor olabilir. Endişelenme, cevabı aşağıda paylaşacağız. Düzenli uygulama ile gözlem becerilerinizi geliştirebilirsiniz. Çözümü kontrol etme zamanı. Açıklama için aşağı kaydırın.

ZEKA BULMACASI CEVABI

Verilen süre içinde 3 farkın hepsini bulanları tebrik ediyoruz. Ancak gizli farkları bulamayanlar üzülmesin. Sizin için paylaştığımız diğer farkı bul ve zeka bulmacalarını deneyebilirsiniz.

2-003.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN