Hasibe Eren'den nostaljik paylaşım: Susarsan sıra sana da gelir

Hasibe Eren'den nostaljik paylaşım: Susarsan sıra sana da gelir

Oyuncu Hasibe Eren, 25 yıl önce başrolünü üstlendiği 'Sıdıka' dizisinden bir sahnesi paylaşarak, "Tüm bunları kendi başına geliyormuş gibi düşünmezsen, susarsan sıra sana da gelir" ifadelerini kullandı.

Ünlü oyuncu Hasibe Eren, başrolünde rol aldığı, 1997-2003 yılları arasında Show TV'de yayınlanan komedi dizisi 'Sıdıka'dan bir sahneyi sosyal medya hesabından paylaştı. Eren, paylaşımına, "'Tüm bunları kendi başına geliyormuş gibi düşünmezsen, susarsan sıra sana da gelir', Atilla Atalay’ın müthiş kalemi" notunu düştü.

'BİR TEK BAŞKALARININ BAŞINA GELİR DEĞİL Mİ?'

Videoda Eren'in canlandırdığı karakter, "Bir tek başkalarının başına gelir zannediyorsun değil mi? Uzaklarda deprem olur, birilerinin otobüsü devrilir, başkaları kurşunlara kurban gider, ancak elalemin çocukları kör zindanlarda kaybolur değil mi? Tüm bunları kendi başına geliyormuş gibi düşünmezsen, susarsan sıra sana da gelir" diyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN